BRA KÖRT


Pappa berättade för mig om Mikronesien nu när jag var hemma och hur presidenten där desperat försöker hitta ett nytt land att flytta sin befolkning till. Mikronesiens högsta punkt är typ två meter över havet så nu gör klimatförändringarna att hela regionen håller på att sjunka ner i havet. Men det är ju skönt att vi i alla fall blir uppdaterade i hur det går i Robinson.

Återigen, jag förstår att Jorden vill börja om 2012, vi är värdiga att bo här längre.

HELG


Fredag: Fikade med Nike. Vi pratar bara om intellektuella saker när vi ses. Seriöst alltså, inget jävla snack om färg på nagellack och annat skevt då inte! Efter det tog jag tåget till Robin och blev pussad på och hämtad på perrongen. Sen på släktträff med hans släktingar från Danmark och sen bilresa med hans lillebror hem till byn!

Lördag: Robin drog på fest klockan ett (i Borlänge börjar man tidigt...) och jag gick på julmarknad, bakade kaka och lyssnade på julmusik med mamma och pappa. På kvällen blev det kalas av sällan skådat slag med Amanda och Gustaf och lite andra. Längtar redan till Juldagen när det är dags igen...

Söndag: Gick till kyrkan och firade första advent. Jag gillar att gå i kyrkan kring jul, det är mysigt! Mamma sjöng fint och sen gick vi på lite mer julmarknad.

Måndag: Idag har jag haft ett hemligt möte (ooooh jag är så spännande) och nu är jag hemma i Stockholm igen.

FRIDAY FUN



Ska sticka iväg och fika lite med den här bruden innan jag drar till Borlänge! Long time no see kan man säga. Ska bli kul! Sen väntar en lång resa hem till den här dåren:


Första bilden är när Robin stör mig i min sexy pose (HAHA) och den andra är när han skakar jättemegafort på huvudet för att slippa vara med på bild. LÄNGTAR TILL 16.08 NÄR JAG FÅR PUSSA PÅ DIG!

Ha en fin helg lovers! ♥ ♥ ♥

TIRED


Är sjukt trött. Orkar verkligen inte blogga. Fattar inte hur Blondinbella, Kenza, Kissie och alla andra pallar att keep up the good work. Fast det är klart, det är väl lättare att hitta motivation om man vet att 100 000 människor sitter och väntar på vad man ska dela med sig av...
Ska tvätta snart, i morgon ska jag på möte och sen drar jag hem till Robin! Har jobbat hela veckan, var på MTV torsdag till tisdag och innan det var jag på NG-film. Igår var jag ledig så jag var hemma hos Jonna och rensade garderob till Skrapan VintageMarket och sen blev det middag med Maja och Anders.

Idag blir det ingen bild. För första gången. Nästan så jag måste googla fram en... Fast jag pallar inte! Haha, jag är så dålig! Ska ägna kvällen åt mina sista fyra Sex & the City avsnitt, så Joonie kan få tillbaka boxen nån gång.

Ye ye, LATER SK8ERS som Elin Kling skulle ha sagt.

SHOES <3



Har nya skor också! Igen... Minifoten Jonna kunde inte ha dom så då fick jag dom. Eller alltså, jag fick köpa dom av henne.

Dom är asheta och 1000 ggr snyggare i verkligheten! Tur att dom har en liten platå för dom är sjukt höga, tror nästan jag blir längre än Robin när jag har dom, eller inte riktigt kanske...

Nu måste jag bara komma på när jag ska ha dom, blev bjuden på någon slags produktionsbolagsfest som har med filmfestivalen att göra nu på på torsdag, kanske då? Ja, så får det bli!

MÄSTERKOCKEN I STÖVLAR



Har precis lagat mat. Då ser det ut så här. Är inte kock precis. Men det blev gott, lite sent kanske men nu har jag mat som jag kan ha med mig som lunch i morgon! Har ätit på Sandy's i tre dagar nu. Torsdag, fredag och idag. Men i morgon blire andra bullar!

Har varit hemma hos Jonna idag och möblerat om hennes lägenhet efter jobbet. Blev så trött så jag somnade i hennes säng medan hon sminkade sig för att gå ut på middag. Haha! "Anna! Nu ska vi gå!" Kul gäst liksom... Är så trött efter helgen! Vi var vakna för länge och gick upp för tidigt. Men så ere ibland! Får se till att komma i säng snart istället och sova ikapp. MTV i morgon igen, då ska jag klippa reklam!

MIN HELG ENLIGT GOOGLE


Har inte fotat någonting på hela helgen så google får hjälpa mig att berätta om mina senaste två dagar. Okej, here we go!

Hämtade Robin på centralen igår. Älskar när jag får gå ner dit och möta honom!

Efter en tur på stan åkte vi på släktkalas. Med min släkt. Hoppas inte Robin blev alltför rädd... Hehe!

Sen kom vi på att vi ville gå på bio. Så det gjorde vi. 23.59. Det var hysteriskt. Alla skrek så fort någon visade lite hud. För Edward-karaktärens del räckte det att bara visa sig för att alla skulle svimma. Crazy!

I morse köpte jag lussekatter och baguetter till frukost. Jag brukar fixa hotellfrukost här hemma ibland. Robin blir så glad då!

Sen åkte vi till Moderna Museet och kollade på Dali Dali. Det var grymt! Ville köpa massa tavlor men det verkade lite dyrt. Köpte en affisch istället.

När vi kom hem planerade vi lite hur 17 vi ska kunna bo bägge två i min lilla lägenhet. Robins tv är typ lika stor som min säng. Nästan...

Nu är jag ensam igen och vad passar bättre då än lite Bridget?

Det var min helg! Tack google.se för hjälpen med alla bilder. Och tack Robin för att jag alltid skrattar med dig! Vad har ni gjort? Tell me!

MIDDAG



Mmmmm fan vad gött! Go' å gla' liksom. Va? Alltså, tar tillbaka min facebook-status att det är så fantastiskt att vara vuxen. Saknar att vara liten och får mat på bordet när man är hungrig. Orkar liksom inte laga själv. Måste lägga av med min lathet kanske...

Gråtfest i Idol eller? Grinade järnet när Reza fick se sin mamma på film. Hehe, blödig! Grinade när Tove sjöng till sin farfar också... Och Calle till sin mamma. Har grinat sen klockan åtta typ. Haha!

Kör städningen efter Idol. Eller? Kanske tar det i morgon...

SAY WHAT



Robin på vita duken. Eller i Tims mobil kanske det var. Hehe! Alltså, vad är felet? Har noll motivation. Är ashungrig också! Kanske ska äta 14 mackor med kaviar på till middag? MUMS!

Snart dags att sätta på både glöggen och tv:n. (Alltså, inte sätta på SÄTTA PÅ men ni fattar.) Har inte börjat städa än. Varför kan jag inte vara lika snabb på att städa som på att klippa? Svåra frågor.

Kommer säkert börja dammsuga runt 12 inatt. Då kommer min granne bli arg men hans ungar leker ändå elefantleken varje dag och springer/dundrar fram så man tror att huset håller på att rasa. Obs, är ej bitter. Bara hungrig och i behov av städhjälp. Anyone?

FREDAGSMYS



Myser lite här hemma i min gosigaste tröja samtidigt som jag väntar på att lägenheten ska städa sig själv så jag kan börja med mitt julpynt. Ska hänga upp alla ljusslingor jag köpte förut! Och värma glögg! Hade tänkt hinna det här plus middag innan Idol men det ser inte så ljust ut nu... Jag måste ha det fint här när Robin kommer imorgon! ♥ ♥ ♥

Kul på jobbet idag igen! Mari hade med sig sin lilla hund så jag satt mest borta hos dom och gosade och klappade. Lilla gulliga gullehunden! Jag vill också ha hund! Det var det som var det farliga när jag var med och gjorde "Hitta Hem". Alla i produktionen hade hundar och till sist var jag så kär så jag övervägde att ta med mig en egen hundstallshund hem. Jag gjorde inte det eftersom det hade varit på gränsen till djurplågeri i min lilla lägenhet men ändå... Ååååh! En liten hund!

Nä nu får jag skärpa mig! STÄDA!

DAGENS OUTFIT



Drog på mig min bästa sekreteraroutfit och drog till Maja och Julias jobb för glöggkväll. Den var egentligen tillägnad förmögna investerare (glöggkvällen alltså, inte min outfit) men jag ser ju hyfsat dyr ut (haha!) så jag tyckte jag smälte in bra. Efter lite glögg, ett glas vin och diverse parmaskinksbitar var det dags att dra vidare möt Söder och möta upp mami för middag. Mysigt! Sen kom pappa också när han hade lekt klart med sina kompisar!

Var kul på MTV idag. Det är roligt när jag inte varit där på ett tag för då blir jag så glad att se alla och alla verkar bli glada att se mig. Sånt är kul! Det är så himla mysig stämning där, precis som på den gamla goda Voice-tiden. Gick bra att klippa också, jag brukar ju jobba med det projektet jag gör nu så jag har vanan inne. Får göra allt själv, skriva manus, lägga VO, klippa... Askul! Ny dag i morgon, nu ska jag tvätta bort läppstiftet och gå och lägga mig!

WELCOME BACK LOVE



Älskade älsklingsväskan är hemma igen! Som vi har saknat varandra! Gick ifrån och hämtade den på lunchen för att jag skulle vara säker på att hinna innan skomakeriet stängde.

Skomakaren: Jaha vad skulle du hämta?
Jag: Min väska!
S: Ja just ja, det var den fina väskan! Den kanske jag sålde...
J: ?
S: Vänta ska jag kolla... Nä här är den! Just ja, jag tänkte ju att du som var så vacker skulle få tillbaka din väska, så jag sålde den inte.
J: Hehe, vilken tur!
S: Jo men så är det med allt, är man snygg så har man tur.

Min skomakare är en typ 80-årig italienare. Han är världens roligaste. Har hur mycket historier som helst på lager. Sist berättade han om när kronprinsessan lagade sina skor hos honom och att hon minsann fick betala som alla andra... Haha!

Kom nyss hem från jobbet, eller för en timme sen typ. Vi hade sagt att jag skulle jobba till kl ett men som vanligt med alla produktioner så drar det alltid ut på tiden så det tog ju nio timmar längre än vad vi trodde. Bra kört! Men det var ju kul åtminstone! I morgon blir det MTV. Har inte varit där på två veckor. Ska bli så kul att träffa alla igen!

Nu ska jag nog sova så jag orkar upp och kan släppa in elektrikern som kommer i morgon bitti! G'night lovers!

TUESDAY DELIGHT



Avslutar dagen med en skitbra bild där jag verkligen fick kameran att fokusera på det viktiga (alltså, måste lära mig kameran snarast) det vill säga en liten del av mina konsertbiljetter. Som den uppmärksamme ser så har jag två olika biljetter till samma Oasis-konsert och det är för att jag först köpte läktarbiljetter men sen fick jag parkettbiljetter av Oscar. Så jag och Fiola började spelningen på läktaren men sen när vi såg att man kunde köpa öl på parkettplatserna så sprang vi så klart ner dit istället. Hehe... Och tur var ju det för det var ju där jag träffade Robin!

Tror att det gick bra att filma idag och exakt hur bra får jag se i morgon när jag ska försöka klippa ihop det... Jag hoppas på det bästa! Spelkvällen hos Maja gick också bra, synd att Anders kan allt om schlager och fågelsjöar bara, annars kanske vi andra hade haft en liten chans åtminstone.

I morgon får jag äntligen tillbaka min väska. Är jag onormal för att jag, på fullt allvar, har saknat den?

READY FOR WORK



Nu drar jag och filmar lite! Har min fina kofta från H&M med guldpärlor på axlarna. Älskar den!

Lyssnar på Love Story med Taylor Swift på repeat. Det känns som man är med i en sån där rosaskimrande amerikansk tv-serie när man hör den. Hon har liksom den perfekta rösten för det på något sätt. Man känner sig lite som den där prinsessan man hoppades man skulle bli när man var liten... haha! Det blev man ju inte, men nästan!

Hoppas hinna förbi Maja på sällskapsspelskväll senare. Jag är bokad minst fram till onsdag nästa vecka nu. Känns hur bra som helst! Det är det som är charmen med frilans, man vet inte från den ena dagen till den andra om man är arbetslös eller har fullt upp.

Men nu har jag sjukt bråttom! Ha en fin dag!

NEW WEEK, NEW START



Har färgat håret Gynning-brunt. Ne jag vet, jag ser inte ut som henne, det var lite av ett skämt. Men håret är nästan svart nu. Jag gillar't!

Nu är min kärlekshelg slut. Skrattar så mycket med Robin, han är inte klok. Jag längtar tills vi kan skratta varje dag, när man inte behöver sakna hela tiden. Men det fyller väl en funktion det med antar jag...

I morgon blir det jobb med Max och de andra, ska filma på kvällen och sen ska jag klippa det på onsdag. Sen verkar det bli MTV i slutet av veckan och har jag tur så har jag lite mer kvällsjobb på väg in också. Älskar när det är mycket på gång!

BRIGHT EYES



Just ja, idag när vi var ute och åkte bil så sa jag hur fint jag tycker bruket är, att det står svenskt stål på det och allt. Jag tycker det är så romantiskt med industristäder. Tyvärr avslutade jag min beundran med att fråga var SSAB ligger. Robin kollade på mig och sen frågade han om jag var for real. SSAB - Svenskt Stål AB. Ibland har jag ljusa stunder.

Och på tal om ljus. Slingorna kostade 15 spänn. FEMTON! Asbra ju! Nu är det jag som ska hem och julpyssla ihjäl mig!

G'night lovers!

SUNDAY NIGHT



Här är min utsikt. Robin som kollar på tv. Vi slog nyss på Paradise Hotel, efter fem minuter sa Robin att "nej det här går fan inte att titta på" så nu är det nån film på trean istället.

Tidigare under vår slappardag hamnade vi framför reprisen av dansbandskampen där en kille dansade med två tjejer.
Robin: Skön snubbe! Värsta pimpen! Två brudar!
Jag: Vadå, känner du igen dig eller?
Robin: JA!
Tystnad.
Robin: Eh, ja, alltså. Från mitt tidigare liv.
Nice save liksom...

LOVE & LIGHT



Älskar att vi är ett "sånt" par. Ni vet, sånna som kommenterar varandras statusar och bara sprider sin kärlek inför alla. Haha! Alla jag har träffat på sistone säger att jag verkar så lycklig och visst, det är jag men jag tror det är lätt att bli uppfattad så när allt man delar med sig av är hur kär man är och typ inget av allt annat som händer. Men jag har inga planer på att ändra mig.

Igår bowlade vi med Lonerider-gänget. Jag vann som den kung jag är. Fick tre strike på rad. Bowling är nog min grej alltså! Vi var nio stycken eftersom grabbarna hade sett till att ta med sig lite tjejer. Både sina egna och vänner. Inte vänners tjejer alltså utan tjejkompisar till flickvännerna. Ni fattar.

Idag startar mitt personliga projekt ljusslinga. Ska uteslutande använda slingor som belysning i lägenheten december till januari. Har hört att Rusta säljer för typ 29 spänn slingan. Ska köpa ett dussin. Man kan liksom aldrig ha för många. Dock tänker jag inte ha neonfärger, det enda som är snyggt är vanligt vitt ljus.

JIMMY 4-EVER


I'm in love with this dress....


Det var värt allt köande sen 8.00 i morse. Jag fick ett band för att komma in på skoavdelningen och jag fick tag på min drömklänning all times! Passade på att köpa lite skor också när jag ändå hade chansen... Jag är sjukt nöjd! Nu ska jag ägna resten av helgen åt lite kärlek, även om skor också är kärlek i sin renaste form...

Är det någon mer som köpte Jimmy-grejer? Vad köpte ni isåfall?

ALLTSÅ, HATAR FACEBOOK



THANX JONNA!

FINALLY



Min stolthet svämmar över. Jag är ett Lonerider-prospect!!! Äntligen! Klicka er vidare på bilden och läs om Borlänges coolaste katter!

Nu ska jag fortsätta se Idol, Tove - I think I love you!

H&M IN NYC



Tänkte jag skulle försvara min Jimmy Choo-hets lite. Inte för att jag behöver det, jag menar, hur snyggt kan det bli? Men jag har faktiskt aldrig varit mycket för designersamarbetena som H&M har haft. Jag har aldrig köat tidigare, vilket jag definitivt ska göra i morgon.

Ett bra exempel är det här, Amanda och Frida retar mig fortfarande ibland. Vi var i New York när H&M precis hade släppt Madonnas kollektion, inte träningskläderna utan det riktiga samarbetet. Jag har aldrig varit ett fan av vare sig henne eller hennes musik och när vi gick där inne i butiken på 5th Avenue och pratade om henne och hennes kläder så tröttnade jag, glömde bort var vi var och helt plötsligt hör jag mig själv säga: Men åh! F*ck Madonna!

Det är ju ett litet understatement att det var lite fel att använda det uttrycket när man är i New York.. Det blev lite tystare runt oss, Amanda och Frida skämdes och jag tyckte att det kanske var lite väl, till och med för att vara jag.

Nu är det ju ingen risk att jag säger något sånt i morgon eftersom jag gjort rätt klart att jag sjukt gärna vill ha en del av det nya samarbetet... Men jag tänker på det där ibland, hur pinsam kan man bli?

GIVE ME JIMMY



Har inhandlat kvällens middag! Mmmm ska bli gött! Nä det där är bara mitt Idol-snax faktiskt! Ska inte gå ut i kväll, ska ligga hemma och förbereda mig mentalt för kriget på Hamngatan i morgon. Har skaffat en fil till armbågarna så jag ska jobba lite med det i kväll också. Jag ska ha Jimmy Choo-kläderna som jag har spanat in. Så ere bara!

KALAS



Måste lära mig det här med skärpa alltså. Ser ju för jävligt ut. Låtsas att bilden är något slags utlopp för min konstnärliga kreativitet. Sanningen är att jag är sämre på kamerateknik än en 3-månaders bebis. Bra betyg! Nu drar jag på kalas! Måste bara köpa lite tårta först...

A FAKE REALITY


Kenza Isabella Sofi

En grej som jag tycker är lite synd med unga människor som växer upp är att dom har så skev bild av hur landet/världen ser ut. Tjejerna på bilderna är asduktiga, det är inte det som det här handlar om, utan det handlar om att många får en uppfattning att deras liv är helt normala, att dom bara är vanliga tjejer.

Allt i Sveriges medier och alla reklamer ger en bild av att alla har så jävla mycket pengar. Aftonbladet Klick ger ut en New York-guide när de flesta som köper tidningen inte ens har råd att åka till Stockholm. Det blir så fel när man utgår från att alla har råd. Snackade med Maja om det häromdagen.
M: Ja men vad fan ska dom skriva då? Lev som en bonde gratis en helg i Degerfors? Vem vill läsa om det?

Nej, vem vill läsa om det? Ingen. Men jag tycker det sänder fel signaler när en liten tjej i ett litet samhälle någonstans ute i landet sitter där framför sin dator och undrar hur det kom sig att hon blev den enda i Sverige som inte är miljonär...

FREDAGSDRINKEN INHANDLAD



Vaknade, drog på mig jeansen och skinnjackan och hoppade ut genom dörren för att köpa mjölk. Alltså vad drygt det är när man vaknar och vet att man inte har någon mjölk hemma. Jag lever liksom på det. Och Sleven på hörnet känns ju plötsligt miles away när man ska gå och handla. Men lyckan när man gjort det, oj oj oj!
Tjej i kassan: Var det bra så?
Man ba: Ja tack, I've got milk! Mitt liv är fullkomligt nu!

Ska strax ge mig ut och köpa födelsedagsfika till Daniel och sen dra till hans kontor och bjuda på det. Han fyllde iof år för typ en vecka (två?) sen men hey, det är tanken som räknas!

Är rastlös. Jobbade med en reklamfilm i måndags och ska filma på tisdag. Fattar ni att det är mer än en vecka däremellan?
Alla ba: Å vad sweet att vara ledig så mycket!
Man ba: A jag vet. KILL ME!
Älskar liksom att jobba. Har alltid gjort det. När jag var yngre och bodde hemma i byn och jobbade på ICA så älskade jag det också. Allt blir liksom vad man gör det till. Jag tycker det är så jävla nice att veta att man behövs på ett ställe. Liksom "om jag inte gör det här så blir det inte gjort", den känslan är ju bäst!

Ye ye lovers, jag förstår att det låter sinnes men that's me. Nu: gröt!

MODEBLÖGGERS



Tänkte att jag skulle lägga upp en bild på dagens outfit. Har hört att det är poppis. Idag har jag hårsnodd som jag hittade bredvid sängen, smycke från Tiffany's som jag haft sedan tidernas begynnelse samt ett trasigt linne från HM inköpt någon gång runt 2007. Som accesoar har jag mitt duschdraperi från Lagerhaus med elgitarrer på för en rockigare känsla. Min kamera är en Canon EOS 400D som jag köpte av Marits kille Klas för 2500 när han hade tröttnat på den. Jag kan nog utan att överdriva säga att förutom älskade älsklingsväskan jag nämnde tidigare så kan den kameran vara mitt bästa köp. Någonsin. Godnatt fashionlovers!

DONE DEAL


Har två fina tröjor med mig hem från kalaset. Sjukt smidigt att få ta med kläder man inte gillar längre och ge bort dom. Har iof hur mycket som helst kvar i lägenheten fortfarande men jag räknar med att ta det till loppis snart. Lämnade in min älsklingsväska till skomakaren idag också så han ska få laga den. Saknar den redan! Men han skulle jobba snabbt sa han så jag hoppas jag har den på armen snart igen!

Fick bland annat den här fina tröjan med knappar i ryggen

PROBLEMLÖSAREN



Pratar med hjärtat i telefonen och smider planer samtidigt som jag bloggar. Bra kört! Har varit en dag på stan. Började med att gå till Verdana och möta upp Maja för lunch. Träffade Julia också, länge sen, jättekul! Sen blev det hälsotallrik samtidigt som vi löste många samhällsproblem. Maja, jag har skickat vår lösning på ungdomsarbetslösheten i ett mail till Fredrik R (obs sanning) så nu blir det ordning och reda!

Nu ska jag ge mig ut och leta upp något bra att bjuda på på knytkalaset jag är bjuden på. Och det är inte bara mat man ska dela med sig av, alla skulle ta med sig kläder som dom tröttnat på och så är tanken att man ska byta med varandra. Har aldrig gjort något sådant (om man inte räknar med Amanda och Marit vars kläder jag lånade hela tiden förut) så det blir nog kul!

BONNIE



Tänkte att ni skulle få träffa min bästis! Hon heter Bonnie och där vi är är det alltid roligast! Sen jag flyttade hit till stan så är det lite svårlekt men ibland när det finns snö drar vi till Sollentuna och då är vi unstoppable. Min plan är att vi ska ta med oss Robin och dra till Trysil för att hälsa på Axel och Ida ganska snart. Har hört att backarna är öppna där redan...


TEBAX



Nu ere färdigtvättat. Jävlar vad grym jag är! Ska bara försöka stuva undan allt där det ska vara nu också, min garderob är liksom byggd för att hälften av kläderna ska vara i smutskorgen, annars får det inte plats. Har ju dessutom tömt lådor som Robin kan ha sina saker i sen när han bor här.

Har hört ryktas på fb att det blir lunch med Maja i morgon, trevligt! På fredag är det Easy HD som gäller för lite kaka och catchin up. På lördag tror jag att jag drar mig mot Borlänge faktiskt. Kan inte hålla mig borta från kärleken.

READY FOR ACTION



Sådärja! Ramones-tröjan på, nu kör vi! Nä men faktiskt så ligger alla mina kläder i tvätten och jag ska tvätta nu på en gång. Hatar när allt är smutsigt. Gick på festen igår i en vit farfars-tröja som jag inte haft på typ två år och mina lacktights. Var liksom det enda som fanns, haha! Har precis hört av mig till lite folk som jag träffade igår, jag hoppas det leder någonstans, nya vänner kanske om inte annat!

IMPERIET


 

Har varit på TV-festen i Skrapan och häng med mina gamla Voice-kompisar Kim och Simona! Linn, Jessica och Micke var också där och det var så himla kul att träffa allihop! Såg folk jag kände igen lite här och där, det är så roligt att gå på dom här festerna även fast man typ fastnar i ett hörn eftersom det är så mycket folk. En tjej trodde att Kim och jag var systrar och höll fast vid det resten av kvällen. Haha!

Äter popcorn nu, ska se SATC och sen sova tills jag vaknar. Sen väntar tvätttid och det är allt jag ska göra i morgon. Har jobb inbokat på tisdag, vore kul om det dök upp grejer innan det men det kanske är att hoppas för mycket...

G'night lovers!

VASSA KILLAR



Fick höra att jag är dålig med reklamen och så vill man ju inte ha det. Jag uppmanar alla mina tusentals läsare (HAHA) att genast gå in och läsa om Borlänges finest! Don't miss! (Klicka på bilden så hamnar ni på sidan. DO IT!)

NY VECKA

Från brillfesten hos Simona... Hehe...

Oj vad jag har fixat idag! Har rensat hela garderoben och hittade kläder med prislapparna kvar. Skandal! Fick ihop två kassar med skit som ska bort och då har jag inte börjat med byrån med alla t-shirts... Får ångest när jag tänker på mitt vindsförråd som också är överfyllt med kläder. Men jag ska ta tag i det någon dag också! Sen åker allt iväg på loppisen i Skrapan i december hade jag tänkt. Kalas! Man känner sån jävla tillfredsställelse så fort man gör sig av med grejer. Jag tror stenhårt på att människan inte är anpassad för att äga mer än åtta prylar.

Sen höll jag pappa sällskap till middag och fotbollsgala. Är ingen sporttjej men fan vad jag älskar den där Seger-bruden. Vilken distans. Hahaha! Hon var skön som fan!

Har hunnit med att jobba idag också, och springa på Clas Ohlson och köpa kontorsgrejs. Disco har numera sällskap av en svart tejphållare. Asnöjd!

Nä, ska dricka lite mjölk och kolla SATC. Igår kollade jag till 04.30. Tur att jag sett hälften nu, då är mitt beroende snart över. Då ska jag starta upp mitt sociala liv igen. Men tills dess leker jag bara med mina ny-gamla kompisar Carrie, Samantha, Charlotte och Miranda. Morsning!

THE HILTON

Gick upp tidigt i morse och gick ut och köpte bröd så jag kunde göra hotellfrukost för att överraska Robin. Han blev glad när han vaknade och såg hur fint jag hade gjort! Sen gick vi ut på stan för att köpa Fars Dags-presenter till min pappa och när vi var klara med det gick vi till Stureplan och så bjöd Robin mig på middag på Friday's. Vi åt Oreo Cookie-efterätten, galet gott! Så spännande har vi det, haha! Snart ska vi nog värma lite pizza från igår och kolla på tv. Perfekt återhämtningshelg för mig som precis har blivit frisk! Mys, mys, mys!!

BACK ON TRACK

Tror jag iallafall... Har börjat hoppas lite på att jag kanske är frisk nu! Är grymt stolt över att jag har klippt och klippt och klippt i två dagar trots min överjävliga förkylning. Hatar att vara sjuk, det suger så hårt. Men alla fina på Nick blev glada och nöjda med resultatet så det känns ju super! Nu sitter jag och väntar på lite nytt ljud som skulle komma på mail så jag kan göra dagens jobb också, fast på hemmaplan. Sen är det helg och jag hoppas att min älskling trotsar sin rädsla att bli smittad och pallrar sig hit!

Fest i byn för några år sedan... Haha! Love you! <3

BLÄ


Älskar att min granne ovanför verkar ha någon slags "det-är-fint-att-skrika"-utbildning med sina kids. Lovely. Ska sova/lyssna till öronmisshandeln nu. Frisk i morgon då. Eventuellt döv.

ALLTSÅ VA?


Vad fan? Är det ett skämt liksom. Läs här!

SJUKIS

Håller på att bli sjuk. Typiskt. Hatar ju det. Vill vara frisk på fredag så Robin kan komma hit! Idag har jag varit på ett givande möte ang jobb. Älskar lunchmöten, man får äta och man får prata om det man älskar mest; redigering. Inga fel liksom. Har varit hos Jonna också och fått ännu mer mat. Börjar få flyt på ätandet nu, kommer bli proffs! Nu sitter jag och dricker hönsbuljong för att kurera mig. Ska nog lägga mig typ kl åtta. I will beat this!

Ska till MTV och jobba i morgon. Undrar om det kommer eka där eftersom de flesta verkar vara på EMA? Om det ekar så lägger jag upp ett ljudklipp här på bloggen. Eller ne, jag skippar kanske det. Vill inte verka helt insane liksom.


MOON-DAY



Festar till det lite här hemma med rött läppstift.

Alltså, läste om det här med 2012. Vilken fail att typ avsluta sina högskolestudier det året och ba "yes nu börjar livet" och så går jorden under. Hehehe... Trist blir ju lite av ett understatement i det läget.

Har lagat mat. Fick lov att mmsa lillebror så han kunde visa mamma. Mina skills i köket är inte så stora. Men nu har jag lagat lax. Ska göra soppa till middag. Normalt sett äter jag bara typ en gång om dagen, ibland bara en macka, detta för att jag är för lat för att laga riktig mat. Följden av det här har blivit att jag är jävligt trött och ser ut som ett lik.

Var även på apoteket och köpte kosttillskott. Förklarade läget för apotekaren och han hytte med fingret åt mig och sa att jag måste lyssna på mamma. Asskön snubbe, kände för att ta till mig av goda råd på en gång. Därav matlaget.

Men dagens är ju ändå detta. Läste en kommentar till frågestunden på Blondinbellas blogg. Man fick fråga precis vad man ville och en läsare frågade vad Isabella har för favoritfärg på nagellack. Det var alltså det hon helst av allt ville veta av en tjej som är 18 och driver typ tre företag. Alltså. Jag förstår verkligen om jorden känner att hon vill börja från scratch där nån gång runt 2012.

VÄRLDENS SNYGGASTE PAR


Jo, jag vet att dom inte är ihop längre. I don´t care.

SHOPPINGBLOGGEN


Det här är min nya bästis som jag har skaffat mig. Jag har döpt honom till Disco för han glittrar så fint. Disco kostade bara 25 kronor men han var ändå dagens bästa köp. Disco ska hjälpa mig att få lite mer ordning på grejerna, han är min biljett in i vuxenlivet! För alla avundsjuka så finns Disco till försäljning på närmsta Åhléns.

Har även köpt fem avokadosar och 1 1/2 liter mjölk idag. Är sjukt nöjd!

RSS 2.0