FOREVER


Då vet alla vad jag ska göra nästa onsdag då. 23.00 liksom. BD!!!

Har först varit på Nickelodeon och klippt idag, sen drog jag iväg till Atmosfär för att möta Petra och göra det sista av min del på kortfilmen och efter det blev det middag med Maja och Anders! Vilken bra dag! Älskar när det händer mycket!

Älskar också min granne som verkar ha någon slags fest och har glömt att stänga av porttelefonen. Funderar på att ställa mig och lyssna på lite saftigt skvaller. Eventuellt knackar jag på och informerar om att det är bra att lägga på luren när man släppt in någon via just porttelefon. Fast det känns kanske lite väl kärringaktigt? Undrar vems ungar som skriker i trapphuset nu också. Kan nog mycket möjligt vara samma kids som klampar omkring och kör springtävlingar på mitt tak runt 02.00 på nätterna. Fast egentligen älskar jag att bo i lägenhet. På riktigt alltså.

MIDDAG




Fick sjuka begär efter sushi så jag fick springa ner på hörnet snabbt som attan för att hinna innan dom stänger. Det måste vara så här det känns att vara gravid och känna att man typ måste suga i sig 147 mandariner. Man känner sig inte hel förren man tillfredställt sitt behov liksom. (Obs. Är ej gravid. Robin, jag lovar!)
Anyway, när jag kom rusandes höll snälla farbrorn precis på att plocka in möblerna.
Jag: Alltså, får jag köpa mat, är det öppet? (Note to self: börja träna. Anfådd!)
Gulliga farbrorn: Ja ja det är öppet! Jag väntar på dig såklart!
Tack tack bästa sushistället! Jag beställde 4 lax och 4 avokado, samma som alltid fast jag är mätt efter två bitar, och snälla farbrorn gav mig en lax extra. Synd att jag redan börjar bli mätt då som sagt. (Äter ju när jag skriver. Jey multitasking!) Borde egentligen ha ätit mina lasagne-rester men den blev så jävla äcklig! (Surprise)

Har loggat långfilm hela kvällen. Var faktiskt askul! Har aldrig jobbat med film så det var ju kul att prova det! Ska göra det imorgonkväll också. Men först ska jag göra ett annat jobb under dagen, men det berättar jag om imorgon. Vi kan kalla det en teaser, det är iallafall vad Jonna skulle ha sagt... Hehe!

Och just det! Alltså älskar miso-soppa! Så sjukt gott! Svepte i mig hela skiten direkt ur burken så fort jag klev över tröskeln. Hann inte ens ta av mig jackan.

GOD MORGON




Sitter och väntar på bästa Lotta. Vi ska åka upp till Atmosfär och kolla vad jag kan göra med långfilmen. Har inte träffat henne sen maj typ, bara pratat i telefonen. Ska bli askul! Vi jobbade sjukt tight på Teamwork. Sov på kontoret för att inte sabba deadline. Haha! Good times!

Är sjukt varmt här alltså. Min brorsa är i Trysil, där hade det snöat när han körde över fjället. Fan vad jag längtar efter att åka bräda! Vill åka till Alperna i maj och glida nerför bergen i t-shirt. Sjukt soft! Men innan det blir det nog en del Trysil, hoppas jag!

Yeah yeah bäst att packa ihop grejerna, snart kommer hon väl!
Föresten, är jättekul att så många läser och kommenterar! Jag blir jätteglad och jag kollar på alla era bloggar och ni är superfina allihop!

G'NIGHT


I miss you!


Jag gillar inte att sova själv men det är väl bara att gilla läget nu antar jag. Fast det hade ju varit mysigt om du kunde sova här jämt...

FAVORIT


Här är mina favvogrejer all time. Ingen ordning utan bara det jag gillar att ha framme eftersom det påminner mig om grejer jag gillar! Använder min lägenhet som ett showroom/scrapbook över mitt liv. Mitt rum hemma såg ut så, min första lägenhet såg ut så och det bästa betyg jag fått för min inredning var när Gina kom hem till mig första gången och sa "Ja, man ser ju att det är du som bor här iallafall..."

BD, Clara & Otto, dreads/photoshoot/highschoolmemories & Håkan

Brädan, festivalbilder, dalahästen, lurarna, Bon & BD-boken

L'Oreal-reklam från 1986 (bästa året ofc), backstagepass från jobb

Såg nyss Hollywood-fruar. Alltså, hahahaha! TV3, jävligt bra kört! Hade älskat att klippa det där. Förstå hur mycket behind the scenes det finns! Hade liksom aldrig velat gå hem från jobbet...

TYPISKT


Idag ringde dom från Meter och undrade om jag ville komma in och klippa Lyxfällan och eftersom mitt kontrakt på MTV gick ut i torsdags, för den här gången, så hade det ju passat mig perfekt. Men tyvärr så klipper dom Lyxfällan i Avid och även om jag har använt det programmet så är det ju inte min starka sida och nu var det galet viktigt att man var vass på det. Jaha vad synd! Borde nog ta tag i min Avid-erfarenhet kanske, men jag älskar ju FCP och typ alla använder ju det så det har inte känts så viktigt. Ja ja, kul att dom ringde iallfall!

Har köpt skor idag igen. Kommer väl snart inte in i hallen men vad fan, det är ju det roligaste som finns! Kan inte låta bli.


FOOD




Håller på att laga lite mat. Alla som känner mig vet att det är understatement of the year att säga att det inte riktigt är min grej. Är ju inte Mat-Tina om ni förstår vad jag menar. Saken är att när jag lagar mat så blir det liksom gott (JO! Det blir det visst det!!) men jag orkar liksom aldrig göra det för jag orkar aldrig börja. Men nu har jag iallafall gjort lasagne och jag har använt färdig mix och läst på paketet precis hur man gör så här ska fan festas nu alltså! Har tänt ljus också. Är så jävla mysig så jag vet inte vad!

Tänkte lite på det här med musik också när jag lagade som bäst. Alltså folk är så jävla insnöade på att musik ska vara ballt. Jag har lite svårt för det. Musik är ju liksom kul. Hatar folk som bara "Mjo jag gillade dom förut men nu tycker jag dom har blivit lite mainstreem". Man ba "Jaha, jag gillade ju dig förut men nu tror jag att jag ska gå och lyssna på Beyoncé!"

Alltså, det luktar bränt nu. Skit.

GIRLS NIGHT OUT




Som vanligt när jag jobbat har jag inga andra bilder att bjuda på än mitt i efterhand fotade backstagepass. Hinner liksom inte riktigt med att fota i stridens hetta så jag tar aldrig med mig kameran. Eller om jag ska vara helt ärlig så brukar jag ju bara dra runt på olika location och sno åt mig pass som jag sedan fotar, lägger upp och låtsas är mina... Hehe! Nä men det var iallafall ett lugnt pass igår. Jobbade 16 - 00.30 och eftersom jag passade uteslutande backstageingången och green room så kunde jag ju bara stå där och se trevlig ut. (En bedrift i sig iof) Kvällens bonus var ju helt klart när jag och Charlie hängde vid signeringen och väntade på att eskortera för då satte vi oss nämligen på golvet. Som synd var hade någon spillt vatten/vin/kiss på heltäckningsmattan där jag satte mig så sen såg jag ju ut som jag kissat ner mig när jag gick där med Martin Stenmarck och Andreas Johnson bakom mig. Hehe! *snygg tjej* Jaja, man får inte vara så jävla noga liksom...

Sen mötte jag upp Maja och gänget vid Strand för min egen Girls Night Out. Eller nä, Anders var också med! Vi slog på stort med drinkar. Jag sa åt bartendern att han fick göra vad han ville och jag tror han körde på "lite av varje" för det var förjävla starkt. Vi kom ju inte dit fören kl ett så det blev bara en timmes dansande innan det var dags att dra. Då blev det efterfest hos Maja i fina Nybohov med tacos & rödvin innan vi somnade i sofforna. Jag tog givetvis den stora! Anders fick ligga som en liten larv i minisoffan. Han kände sig pigg och fräsch i morse. Haha! Själv sov jag ju som en prinsessa eftersom Maja tydligen kommit och gett mig ett extra täcke under natten. That's what friends are for!

SJÄLVPORTRÄTT




Har satt upp nya tavlor. Alla mina tavlor består av modell/reklam-bilder från typ ELLE och sånt. Har liksom aldrig varit mycket för riktig konst. Ska självklart låtsas att det är jag på bilderna om någon frågar. "Äh den där gamla bilden, den är från när jag hängde i Paris med Gaspard Ulliel, länge sen man hörde från honom föresten..." Blir perfekt.

En gång för några år sedan hade jag Kate Moss som visningsbild på MSN (HAHA!). Då frågade min kompis när den bilden på mig var tagen. Ha ha ha säger jag bara! Obs. Vi är liksom ej lika. Hon är supersnygg. Jag är bara en vanlig brud som kan se bra ut om ljuset inte är för starkt och om jag inte står för nära. Typ. Men det är ju kul om folk tycker att jag ser ut som Kate. Ska låtsas att alla tycker det from now on. Fatta bra man kommer känna sig då. Får ta ner min spegel först bara så jag inte blir överraskad när jag går förbi.

Ska jobba Ladies Night ikväll i Globen. Tydligen var det bra om man hade svart kavaj. Det har inte jag så jag måste gå ut och köpa en. *flashar med cashen* Hoppas jag hittar en billig som ser dyr ut. Hehehe! Älskar sånna köp. Köpte min väska på second hand för 350 spänn. Tror den har kostat typ 35000 ny så det var ju lite av ett kap. Synd bara att jag gör sånna fynd en gång per sekel typ. Och eftersom jag inte är så gammal så betyder det att mitt senaste fynd borde varit runt -94 och eftersom jag var åtta år då så gissar jag att det var extrapris på godis eller nått liknande. Blir iof fortfarande glad när jag ser att det är det. Äter tills jag dör då.

SHOES




Har köpt nya skor. Skoja bara, köpte dom för två veckor sedan minst men eftersom jag inte är nån modebloggare så tycker jag det räckte att berätta det först nu. Ber om ursäkt om nån blir sur. Haha! Ska börja bete mig som att jag är Elin Kling tror jag, skillnaden är ju att folk på riktigt sitter och tycker till om hennes kläder. Skulle nog få panik på det. Anyway, när jag köpte dom sa expediten att hon hade tänkt köpa dom själv (haha, dom säger alltid så, som att man vill ha det man tänkt köpa mer då?) men att dom var för höga och svåra att gå i. Då svarade jag att jag ändå bara tänkte ha dom när jag står still. Älskar det där skrattet som kommer när man skämtar med en expedit. Ni vet lite nervöst, liksom undrande om kunden faktiskt skämtade eller om kunden möjligen är lite dum i huvudet.

Körde den på roadtripen hem också när vi stannade och käkade.
Tjej i kassan: Jaha hur vill ni betala? (var för sig eller tillsammans)
Jag: Inte alls tack!
Tjej i kassan: Eh.. haha.. ha.. eh... va?
Hehehe! Tryckt stämning. Gotta love it!

HÄMTNING AV SOLDAT



Så var han hemma då min lilla bror! Underbart! Jag, mamma och Ida packade in oss i bilen i måndags och körde hela vägen ner till Karlskrona. Det tog tio timmar. Sen sov vi i en campingstuga och på tisdagen var det dags! 13.15 började ceremonin och kl 15 hade alla fått medalj och fina ord av sina överordnade. Kul att se! Sen packade vi återigen in oss i bilen, fast den här gången med Axel också(!!!!), och så började 8-timmarsresan mot Stockholm! Mysig roadtrip och skönt att ha lillebror i Sverige igen!


GANGZTERFEZT



Robin fixade lite fest hemma. Bäst att passa på liksom. Leksakspistolen var hedersgäst. Sen blev det S1 och Bolanche innan Palle & Simon fick hämta oss och skaffa mat på Max. Robin beställde en KukP-Cheese. Humor? Idag blir det Vikarbyn. Imorgon Karlskrona!

AFTERWORK


Vi har haft det idag på kontoret. Vi käkade pizza, drack öl, spelade fotbollsspel och såg på VMA. Sjukt trevligt alltså! Tycker om alla som jobbar där, dom är snälla och bra på alla vis! Synd bara att jag missade Rogers födelsedagskalas, men Maja har lovat mig fler besöksmöjligheter i Det Liljeholmska Slottet så det känns bra!

Är hes som en kråka. Lurade Robin och sa att jag inte var det för jag får inte komma och hälsa på då. Mamma sa att hon inte kände igen min röst när vi pratade. Älskar när jag blir hes, låter som Janis då. Älskar Janis! Obs är dock inte sjuk, bara lite lokalt fel på min hals. I övrigt är jag i toppform Robin!

Konfronterade A om "ta mig" vs "låta" idag också. Han sa att det inte alls var "låta" utan mycket riktigt "ta mig".
Jag: Alltså, det står låta på internet.
A: Ne det betyder ta mig.
Jag: Alltså, ta mig är liksom nått sexuellt på svenska.
A: Va? Men alltså, det är "ta mig" som "give me".
Jag: HAHAHAHAHAHAHAHAH!
A: ?
Jag: Alltså, give me heter ge mig på svenska.

Skrattfest 2009 liksom.

Hade fått vykort från M&P idag också. Dom hade hyrt en bil och låg och "softade" vid poolen. Det var katter på kortet. Jag blev asglad! Saknar mamma och pappa! På söndag åker jag, mamma och Ida ner till Karlskrona och ser på när min lillebror får medalj! Borde packa nu men orkar inte. Satsar på att gå upp sex imorgon istället. Bra plan, jag snoozar som regel minst en timme varje morgon. Bäst att ställa klockan på fem...

Ni får ingen bild idag. Eller okej, slänger väl in en på MJ då eftersom tributen var det bästa på VMA enligt mig.


HOTBRE..MAIL!


Fick panik idag när jag skulle logga in på hotmail. Det gick liksom inte. Jag hade fel lösen. Kände rysningarna längs ryggraden. Kollade noga att jag stavat mailen rätt men det hade jag. Bytte till FB-fönstret och försökte i min panik byta lösenord eftersom jag tänkte att någon precis på sekunden snott mitt lösenord och var i färd med att förstöra för mig (HAHA! Snacka om storhetsvansinne...) där. Ångesten blev om möjligt ännu påtagligare när FB upplyser mig om att jag har fel lösen även där. Ville grina och skrika i en millisekund tills jag såg att jag hade capslock på. BRIGHTNESS! Anyhow, blev jävligt glad när jag upptäckte det.

Men kära vänner, dagens höjdpunkter slutar inte här! En ny redigerare på jobbet är från Finland och han har bett mig att bara prata svenska med honom så han lär sig. (Annars pratar folk överlag engelska med varandra, förutom om det är två som är från Sverige då.) Idag diskuterade vi hur svårt det är med ord som stavas lika men uttalas olika och betyder helt olika saker. Ex: banan och banan, som i ätbar banan och tvärbanan som man åker med. Då skiner han plötsligt upp och säger följande,
A: Men det är som ditt namn. Anna på finska är också "Ta mig!".
Jag: ?
Han: Ja, det är liksom samma! Som att du bara, här är jag! Ta mig!
Sen log han ett soligt leende och jag kände att jag inte ville förklara att mitt namn lät lite slampigt när han berättade det där. Han tyckte ju bara att han kommit på en skitbra liknelse, som min banan-förklaring liksom. Kan man byta namn?

Men fan, ser nu att enligt ordlista.se (haha) så betyder anna inte alls ta mig, det betyder låta. Iof inte så vackert det heller men jag måste nog fråga A imorgon vad fan han menade...

Från och med nu laddar jag bara upp photobooth-bilder på mig själv.

TUESDAY



Köpte ett armband idag. Skitfint! Men jag tänker inte säga var för då härmar alla mig. *Kissie* (Köpte det på Lindex för 39.90) Har lagat asgod mat. Korvstroganoff. Hörde en på tunnelbanan snacka om det och blev sugen. Då är man vuxen liksom, när man får äta vad man vill varje dag. UNDERBART!

Rolig grej när jag kom hem från jobbet idag. En pappa satt på innergården och hans två små barn skejtade på asfalten. När jag kom genom gatuhuset (bor gårdshus) så gömde sig kidsen på varsin sida om dörrposten.
Pappan: Haha dom blev visst rädda för dig.
Jag: Hehe ja jag såg att dom gömde sig...
Pappan (jätteglad och uppriktigt intresserad av grannsämja): Ja, haha!
Jag: Mmmm, men det är nog bäst det.
Pappan: ?
Hahahaha! Stackars lilla pappan som tror att det bor en galning i huset. Försökte släta över med lite "asså ne jag skoja" men när jag kom ut nästa gång hade dom gått in.

TÄVLING



Sitter på MTV och klipper lite. Är långa väntetider med all intankning av band och alla exporter. Fick nyss se lite klipp från VMA. Där hade man ju inte tackat nej till att vara fotograf liksom...

En av redigerarna som är från Finland kom precis förbi och ville veta hur många som bor i Vikarbyn. Jag googlade och såg att det var 1100. Han hade tänkt tävla om att vara från det minsta stället men hans by hade över 3000 så jag vann. Haha! Inget slår Viche liksom...

TYST, JAG SPELAR!



Jag: Vad ska vi göra nu?
Robin: Tyst, jag ska spela en kärlekslåt till dig nu!

Har varit hemma hos Robin hela helgen! Vi har inte gjort någonting, vi har bara varit hemma och kollat på film. Alltid när vi ses så ska vi alltid göra tusen saker och träffa tusen människor och även om det är jättekul så var det skönt att bara ta det lugnt. Men nu har jag återigen vant mig vid att vakna bredvid honom och då är det ju extra jobbigt att gå och lägga sig nu och veta att jag vaknar själv i morgon.

Men apropå romantik, i morse när jag vaknade vände jag mig mot Robin och började berätta vad jag tänkte första gången vi sågs. Sen frågade jag hur många "dejter" det tog innan han blev intresserad av mig. Då fick jag det här svaret: Alltså, vad är det som får dig att tro att jag är intresserad av dig?


Jag säger bara: ROMANCE!


Back to work i morgon då, eller redan nu faktiskt. Men tillbaka till MTV i morgon. Synd att jag är för trött för att orka kolla på VMA i natt. Det lär ju vara det enda folk kommer prata om på lunchen i morgon...

SÖTA PAPPA


Tydligen stod Måns Zelmerlöw i samma kö som mamma och pappa när dom checkade in sitt bagage på Arlanda idag.
Mamma: Kolla vem som står där!!
Pappa: Ja, jag tyckte jag kände igen honom! Det är han Alex va?
Hoppas du blir stolt nu Alex, vet inte om Måns är bra eller dålig att förväxlas med men så var det iallafall. Är glad att pappa inte följde sin instinkt att gå fram och hälsa. Kunde ju lätt ha blivit lite konstig stämning...

Lika som bär?
(Snodde bilden på din FB Äli... Hoppas OK)

Pappa berättade vidare att Måns hade haft en blond tjej med sig. Jag sa att det troligtvis var hans flickvän Marie Serneholt, fd sångerska i A-Teens, supersnygg och miljonär flera gånger om.
Pappa: Jaha, ja isåfall var det väl ett bra kap. Jag tyckte inte hon var något särskilt.

Inget särskilt?

RIVSTART I GARDEROBEN



Min vän Jonna var här igår på middag och passade på att visa upp sitt senaste fynd. Tjusigt! Eller borde jag säga, fräsigt?! Vi hade en helkväll kan man säga. Skrattade asmycket! Sen passade vi på att ta lite nya profilbilder till facebook. Dom blev asbra!


KUL TJEJ


Sådärja! Vilken kväll det blev igår! Oj oj oj!
Nä, det blev det inte alls ju.
Jag var så trött så jag gick och la mig klockan åtta. Helt sjukt, har aldrig varit så trött i hela mitt liv. Det var bara att ringa kompisarna och säga att jag inte orkade. Kul tjej! Men det var bra för i morse vaknade jag kl nio utan att känna att jag ville dö så jag städade lägenheten och snart ska jag tvätta. Det gäller ju att passa på liksom. Jag använder veckans enda lediga dag till mina favoritsysslor. Eller?

Ska snart glida hem till Alex och lämna hans gröna kort. (Nä, han har inte lånat mig ett AmEx. Det är inträdeskortet till Gröna Lund bara.) Undrar vad jag ska göra ikväll sen då? Köpa pizza och kolla på film tror jag. Ännu en helkväll med mig själv. Jag känner att det är nödvändigt om jag ska orka en vecka till i samma tempo. Man måste ju tänka lite framåt liksom. (BLÄ!) Jag saknar tjejen som gick direkt från jobbet ut på krogen och sen direkt därifrån till jobbet igen. Hon var grym ju! Inte lika tråkig som jag. Det är synd att jag inte orkar lika mycket som när jag var 20. Hahahahaha! Ofta man har ändrats a bit på tre år... Jag kommer igen, det lovar jag!


Party-prinsessan?

JOBB


Är naturligtvis på jobbet. Har så mycket att göra att det är galet. Jag älskar när det är så, på riktigt alltså. Det är så jävla ostimulerande när man inte har nått att göra. Igår efter Håkan gick jag, Maja, Emelie och Anders till Friday's. Vi fick också sällskap av Anders ragg och hennes kompisar. Djn där var grym, det sa jag till honom när vi gick också. Vi drack asgoda drinkar och bara njöt av livet liksom. Sjukt nice efter min arbetsvecka. Dog typ redan vid tolv dock så det blev ingen helkväll. Men det kanske det blir ikväll? Jonna nämnde Collage... Vi får väl se. Måste hinna hem och sova lite i så fall bara. Just nu passar jag bättre i Thriller-videon än på krogen.


Bilden är från min och Mickes roadtrip typ -07. Ibland saknar jag att vara blond men jag tror faktiskt håret skulle ramla av om jag försökte bleka det nu, med tanke på hur mörkt det är...

HÅKAN!


What can I say? Det finns inget bättre. Tack Håkan, hoppas vi ses snart igen!


HAHAHA!



Älskar Rocky och idag har jag läst massor medan jag väntade på att min QT-filer skull bli MFXer. Den bästa är lätt den översta, är ju klockren avslutning med det dåliga flygbolaget. Garvar ihjäl mig! Men den andra är nog ändå min favorit, även fast den inte är fullt lika kul, för den påminner så mycket om mig och Robin. Hahahaha! Jag ska också hälsa på alla småkryp.

Jaja, nu har jag ätit middag, sushi, och nu är det dags att svida om till sjömansdräkten och förbereda sig för Gröna Lund!!

PSYKFALL


Tiden går alldeles för fort och jag har en kamp mot klockan här på kontoret. MEN JAG SKA KLARA DET! Vägra misslyckas liksom. Har gjort två veckors jobb på fyra dagar, well done! Är dödens trött. MEN I DON'T CARE, för ikväll ska jag på Grönan. Och se Håkan. HÅKAN!!!!!!!!!!!! Jag älskar Håkan! ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR! Gillar versaler också tydligen. Känner mig som en robot/psykfall. Har bara jobbat, ätit och sovit dom senaste tre dygnen. LÖÖÖVES IT. Fortsätter temat med snodda bilder. Jag ger er: HÅKAN!


@ WORK


Sitter på jobbet. Det tar aldrig slut. Ska inte klaga iof, älskar redan MTV. En kille glider omkring på en logboard, en annan spelar ashög musik på sin dator, alla soffor är sköna och alla är glada. I can get used to this! Har klippt reklamfilm idag också, passade på att jobba med lite "egna" grejer medan jag tankade material och exporterade färdiga filer. Perfekt att sitta på jobbet och kunna göra andra jobb samtidigt. Love it! Jag kanske borde flytta hit? Går ju ändå aldrig hem. Precis som på den gamla goda Voice-tiden när vakten kom till redigeringen runt tio för att han trodde det var inbrott men det var bara jag som satt och klippte. Good times! Håller på att ladda upp previews på skicka filen till prodbolaget jag gjort reklam åt också, synd att Tele2 suger för det tar ju liksom sju år att ladda upp 211MB. Ja, MB! Tur att jag inte behöver skicka hela filmen, hade ju tagit forever. Bjuder på gammal bild också, varsegod!


MTV NETWORKS



Går ifrån mitt tema med hemmatagna bilder och jag kände att denna passade perfekt idag. Har dessutom varken hunnit eller kunnat fota under dagen. För idag har jag varit på mitt nya jobb på MTV! Älskar att få jobba med musiktv igen! Är sån speciell stämning på nått vis. Saknar Voice lite men MTV verkar grymt. Ska vara där i två, tre veckor nu. Känns bra att veta vad man ska göra ett litet tag fram över iallafall. Och MTV har ju alltid varit lite av en dröm. Hoppas ingen nyper mig så jag vaknar... Nu måste jag iallafall sova, kom precis hem och imorgon är det bara att köra igen. Jag älskar att jobba! Jo, på riktigt, jag gör faktiskt det!

RSS 2.0