Dan före dan!Så här ser det ut hemma hos mig nu! Jag hoppas på samma väder i morgon när festen börjar i Utby! Håller på att packa lite här. Konstigt att man alltid packar lika mycket oavsett om man ska vara borta tre dagar eller tre veckor... Måste bli bättre på det där! Något som i alla fall ska med är mina nya favoritskor! Köpte dom igår och har redan använt dom! Tror faktiskt dom kommer få hänga med till Peace & Love nästa vecka också! Nu måste jag fortsätta, bilen går om några timmar!


Jag är din flickvän nu!Rubriken är inget hot mot Robin utan namnet på parkteatern vi var på i måndags! Gratis föreställning i världsklass och vi hade packat både vin och mat! Sommar!!

TattooHäromdagen kom min man hem med lite ny färg på armarna! Tjusigt! Tydligen är det nån slags förlovningstatuering som han och Gustav har gjort men jag gillar den ändå... ;)

Efterfest!När bröllopet var över och hyllningarna från folket ebbat ut så tog jag mina fina vänner i hand och begav mig ut på gatorna för att festa till gryningen. Underbart!
Fantastiska Stockholm, fantastiska sommar, fantastiska bröllopsdag!

Bröllop!Å vilken fest! Jag har sett allt i repris på SVT Play och jag grinar varje gång! Kärlek gott folk!

PersonalfestGrym kväll! Fest i butiken, fest på Spymlan, fest på Strömparterren.
BARA FEST LIKSOM!
WeSC ♥

Alltså blä.


Ibland blir man ju sjukt trött på allt av ingen anledning. Eller? Jag är ju egentligen glad ganska ofta, typ jämt, men ibland blir man ju less. Får man inte va det? Alla på fb är ju sjukt glada hela tiden och det är ju kul när det går bra för andra (hehe) men man blir ju ändå lite fundersam. Har alla andra skitkul jämt eller? Och alla ba: "men det går ju så bra för diiiiiiig". Man ba: BLÄÄÄÄÄ! Ja jag är jättetacksam för allt roligt som händer, tro inget annat, men vad fan! Ibland önskar jag att jag kunde få vinna 50000 i månaden i 25 år. Då skulle jag bara sitta och klippa resten av mitt liv. Ba åka på festival, filma och klippa massa roliga grejer av materialet resten av året. Klippa om, klippa nytt, klippa klippa klippa. Ni ba: men jobbar inte du med det redan? Man ba: Jo, men fatta 50000KRONER?

Forskarna


Idag har jag och Rob haft lite kvalitets-häng! Först kollade vi på en film och käkade chips precis som andra svensson-par och sen jobbade vi lite med vår forskning. Vi håller på att odla lite supergener här hemma och vi började ju så klart med Rob och hans skägg. Kolla in resultatet! Till höger: ett vanligt skäggstrå. Till vänster: übermega-strået! Vi har lyckats! Ps. eventuella gratulationer kan skrivas i kommentarsfältet.Fest på bynI torsdags tog jag och Robin bilen upp till Borlänge och på fredagen var det dags för Simon att ta studenten. Vi stod vid skolan med plakat och väntade och sen supportade vi på stan med att skrika och jubla när flaket åkte förbi. På kvällen lekte vi på S1 med Robs kompisar (Gustav var i bäst form av oss alla) medan studenterna festade på S2 mitt emot. Lördag och söndag hängde vi i Rättvik och firade min födelsedag i efterskott med MaPa. Bra helg!

RättvikHar varit hemma några dagar (lör kväll - mån morgon) och firat fina Ellen som har varit på besök från San Francisco. Sjukt fint väder har vi haft! Satt och klippte video på tåget upp med kvällssolen genom fönstret och världens finaste natur utanför. Älskar att komma hem på sommaren, då blir man liksom nostalgisk och vill flytta dit. Längtar sjukt mycket till midsommar, kommer bli askul! Nä, nu ska jag pussa min kille som jag har saknat. Later skaters!

Lördag


 


Igår kände man sig lite sliten och sur minst sagt men då kom fina killen hem och hade köpt rosor. Blev generad, jag blir lätt det om nån är snäll när jag har varit lite dum. Köpte jordgubbar på Hötorget igår också, härligt att trycka i sig en liter på morgonen. Känns så himla barndom liksom. Köpte även sparris. Ska bara äta det hela sommaren nu. (Kommer eventuellt ej att ske)

Köpte även brun utan sol igår. Hoppas nån frågar om jag har varit utomlands idag annars kommer jag reklamera den. Köpte peelingkräm också, har typ aldrig använt det men tjejen på Kicks sa att hon "peelade sig hela tiden". Man ba, jaha, låter jobbigt. Men vilken upplevelse det var! Ska använda det varje dag tills skinnet ramlar av tror jag. Känns som huden är gjord av silke nu. Tyvärr fick jag ändå två bruna fläckar på ena benet trots frenetiskt skrubbande, ska skylla på pigmentsförändringar.

Göttiga sommarliv!Idag rockar jag en randig tröja från Urban Outfitters vintageavdelning. Har just nu ett par bomullstroser till det, funderar på att dra på mig ett par shorts innan jag går till jobbet. Tänkte börja med dagens outfit här i blöggen. Har ju sånt omisskänligt sinne för stil och flärd.

Sen sist har jag hunnit blondera håret. Ja precis, jag ser ju själv att jag inte är blond men det är ljusare i alla fall, Har hängt en del på mtv och sen med fina Ellen som är här från San Francisco på besök. Igår var jag med mina tjejkompisar på Sex and the City. Den var sådär. City som jag är så matchade jag min 3500 kronors-skinnjacka med en klädsam skrikhosta samt tre liter snor som rann i en strid ström ur näsan. Vore trevligt att bli frisk snart.

Men, tänker ni, dom två andra bilderna då? Jo jag tänkte bara visa hur mitt hem ser ut eftersom vi aldrig är hemma och varken hinner packa upp våra väskor (vi har varit hemma i typ två veckor nu) eller diska. Idag ska det ske, skrikhosta eller inte! Vill inte att folk ska tro att dom kommit hem till två knarkare liksom (haha som att vi släpper in nån i dagsläget). Dessutom är jag trött på att äta cornflakes med tesked. Nu väntar jobbet!

RSS 2.0