-BLABLABLA -VA?


Kul igår! Jag och Johanna drack vin och sen drog vi till Debaser där bästa Kristofer Åström spelade. Hur bra som helst! Tyvärr spelade han inte vår favvolåt men man kan inte få allt. Sen kom Niklas och Berto och då tog dansgolvet fart! Vi var on fire! Sen började den riktiga festen på tunnelbanan hem när vi blev uppraggade av tre tolvåringar som ville "bjuda på snickers". Man ba, nä tack. Dom frågade hur gamla vi var och det var askul.
Jag: Jag e 86a.
Johanna: Jag e 81a.
Kidsen: 91a?!
Vi: Nä 81a. Gå hem och sov.
Sen åkte jag hem och försökte vara tyst eftersom Robin skulle gå upp klockan sex, jag tror jag lyckades rätt bra!

Idag är jag ledig. Känns helt konstigt. Som vanlig sticker mitt dåliga samvete när jag inte jobbar. Det kommer liksom med företagandet, en dag utan jobb är en dag utan pengar liksom. Men jag antar att man måste vila nångång. Ska kolla in Weekday-rean på söder tror jag, skönt att glida runt i affärer ensam faktiskt. Sen ska jag ju klippa ett inslag åt MTV i kväll och skriva karaktärsbeskrivningar till min pilot men, det är ju inte riktigt jobb... eller? Jo det är det nog, jag kanske kan släppa mitt dåliga samvete för en stund och bara njuta av plusgraderna! SEE YA!

Såhär ser jag ut idag. Ashet givetvis.

TW


Teamwork i mitt hjärta liksom! Har som vanligt flyttat hit. Till lunch blev det Findus och till middag McDonald´s. Nu återstår bara att se hur många timmar jag hinner sova innan det är dags att ställa sig bakom disken på WeSC kl 10.00 i morgon. Är ju fortfarande på jobbet... KÄRLEK GOTT FOLK!

Och just det, tack Mari, det är naturligtvis en nöt i musslin! Utan tyskt y ser det ut som jag skriver muslim. Bara en parentes.

SPINDEL I MATEN


Kolla vem som bloggar så här mitt i veckan? WOW! Skulle precis äta av den goda musslin (stava? näää) som Robins mamma har gjort åt oss men då såg jag ett frö(?) som det hade fastnat en spindel i. Då blev jag lite rädd, tills jag såg att det inte var en spindel utan att fröet/bäret/nöten såg ut så. Vilken tur!

Idag blir det pitch på Teamwork. Spännande! Är nästan lite nervös! Inte var dag man producerar, filmar, klipper och dessutom har hittat på hela idén... Men det ska nog gå bra! I morgon kommer Robin äntligen hem! Jag saknar ju ihjäl mig!

fröet eller bäret eller whatever

HEJ IGEN


Sådär, nu har det gått lite mer en vecka till och med. Bra jobbat! För det är faktiskt precis vad jag har gjort! Jobbat! Dygnet runt typ. Förra måndagen bjöd på WeSC och sen en trevlig sushimiddag med Maja. Tisdag klippte jag hemma på min pilot, jag har hittat på ett programformat och produktionsbolaget jag brukar jobba med gillade idén så nu måste vi bara få in kanalerna på samma spår... Sen drog vi till IKEA och köpte ny soffa som vi båda (jag & Robin, inte prodbolaget) älskar!! Onsdag blev det MTV och mer klippning. Torsdag, fredag, lördag bjöd på WeSC och sendan hemgång, middag, pilotklippning och sömn för att sedan börja om på samma sätt nästa dag. Igår jobbade jag på WeSC 11-18 och när jag kom hem däckade jag i nya soffan i två timmar innan jag stekte på lite fiskpinnar och gick och la mig igen. Egentligen är det tur att Robin är bortrest, jag har inte direkt någon tid över till socialt umgänge känner jag. Idag blir det pilotklippning på fm, sen läkarbesök (nervös) och sen ska jag producera ljud åt MTV runt halv fem. Sen hem och i morgon MTV igen, på onsdag ska jag presentera piloten på prodbolaget och torsdag, fredag, lördag blir det WeSC igen. Dom kallar mig galen på jobbet och det kanske jag är. Kan inte låta bli att börja längta lite till söndag den 28 februari, min första lediga dag på två veckor. Det här med att stå nio timmar i butik för att sedan gå hem och jobba ytterligare tre-fyra timmar med klippning är väl egentligen lite väl överambitiöst, till och med för att vara jag. Men ge inte upp hoppet vänner! Jag hör av mig under vecka nio, LOVAR! ♥♥♥

MARIEFRED


Alla hjärtans dag är snart slut och vi har kommit hem igen från vår minisemester! Mariefred var så himla mysigt!! En liten Madicken-stad med massor av fina små hus och gulliga gator. Värdshuset låg vid vattnet och var från 1600-talet och från vårt rum hade vi utsikt mot Gripsholms slott. När vi kom fram checkade vi in och sen gick vi runt lite på stan och tittade på allt fint. När vi kom tillbaka spelade vi biljard och sen var det dags att göra sig i ordning för middagen. Vi åt trerätters meny och både maten och matsalen var superfin! Sen blev det badkar och massa mys innan vi somnade i våran hästens säng. Dagen efter var det dags för en god frukost och sen gick vi en sväng till på stan och fikade på Blå Katten innan vi åkte hem. Verkligen ett supermysigt dygn, vi ville aldrig åka därifrån!


FREAKY FRIDAY! ELLER KANSKE INTE...


Upp klockan sex imorse och direkt till tvättstugan, sen jobb 14-19 och sen hem med pizza i famnen för att utfodra min man. Robin har precis dragit ut med lite kompisar men jag är så trött så jag ska bara vara hemma. Är rätt intensivt att ha dubbla jobb känner jag med jag tror jag lyckas rätt bra hittills. I morgon åker jag och Rob till Mariefred och sover på hotell och firar alla hjärtans dag! Jag vet, det är inte så långt bort (37 min) men det är sjukt värt ändå! Jag längtar!!! Vi har faktiskt packat både champagne och chokladhjärtan så det känns rätt uppstyrt måste jag säga!

Fina fina du!

UPDATE


Så där ja! Då var jag tillbaka! Har ju börjat med den fenomenala idéen att bara uppdatera en gång i veckan, hinner liksom inget mer i mitt busy liv.. hehe! Ja ja, det här är vad som hänt, söndag och måndag filmade jag hela dagarna och tisdagen spenderades på Teamwork med klippning. I går var jag och Robin på Ikea hela dagen och nu bor vi finare än finast! Idag har jag först åkt skridskor med Jonna, sen jobbat på Wesc och sen var jag och Rob på The Wolfman som var asläskig! Imorgon ska vi tvätta klockan 7 (fram med anteckningsblocken!) och sen ska jag jobba igen! Sen blire helg och då blir det alla hjärtans dag-mys! Varsågoda, här kommer lite bilder på vårt fina hem!


ROLIGA MÄNNISKOR MAN OMGER SIG MED


Jag: Men alltså, jag vill också ha snygga kläder och vara tuff!
Robin: Men då får vi väl köpa ett modelltåg till dig då?
Jag: Va?
Robin: Ja? Tuff tuff tuff...

Man ba, lägg ner liksom.

Dagens andra höjdpunkt: mamma hälsade på mig på jobbet. Efter att ha sett alla snygga brudar jag jobbar med blev omdömet:
Alltså, tycker inte dom andra att du har lite konstig stil? Dom är ju så trendiga och du är ju... ja du vet?

Man ba, TACK!

KALSONGFEST


Robin kom precis hem från jobbet och man kan väl säga att han var lite trött efter sin tolv(?)-timmarsdag.
R: Kan du ta fram multivitaminen till mig?
Jag: Ska du dricka multivitamin till maten?!
R: Nä, jag tänkte hälla det i kalsongerna samtidigt som jag äter.

Man ba, jaha det var ju lite konstigt men okej.

AFTONBLADETS BLOGGPRIS


Sitter och uppdaterar hela tiden så jag kan följa med vad som händer, jag vet att jag kan kolla webbtv men jag orkar inte. Går in och kollar på bloggarna som vinner, hittills är min favorit Heja Abbe-bloggen. Det är fint att hitta bloggar som inte bara handlar om bröstförstoringar och nya skor, man får liksom hopp om att inte alla är helt förstörda.

VÄRSTA LJUDET


Fick en ny favorit i dag på listan över vidriga ljud. Barn i femårsåldern som skrik-skrattar i sätet bakom en på bussen. Alltså, om man har kids som låter som mistlurar så fort dom är på allmän plats då tycker inte jag man ska få åka kommunalt. Då får man åka bil och ha egen skrik-fest. Tänkte vända mig om och skrika tillbaka, typ så här:
HAHAHAHAHAHAHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAHAAAAAAAAA!
Lite Tarzan blandat med skratt liksom. Men precis då klev det på ett gulligt par med en supersöt hund som jag fick klappa och då lugnade jag ner mig lite. Man vill ju helst inte framstå som helt socialt missanpassad så det var ju tur att gullehunden kom.

KOLLA POSAR'N!



Så här ser jag ut för er som har glömt. Kolla min Kenza-pose, tror jag fick till det. Kommentera gärna om jag gjort fel, vill ju liksom få till det perfekt om man säger så. Hade hela veckan klar för mig och nu stämmer ingenting haha! Men det är bara att gilla läget! MTV är flyttat till nästa vecka och mina inspelningar som jag skulle haft på torsdag/fredag har jag flyttat till söndag/måndag. Shit happens liksom, nu är jag ju free as a bird flera dagar och har flyttat min fullspäckade vecka till nästa istället. Känns ändå helt okej. Nu drar jag och jobbar. See you!

VECKAN SOM GÅTT



Sådär ja, här har man inte bloggat ordentligt på typ en vecka och därför startar jag med en bild på maten jag lagade igår. Vilken stjärnbloggare jag är! Ingen onödig info här inte, bara direkt in på vad jag åt igår, precis vad man vill veta när man läser en blogg. Och jo tack, det var jättegott!

Så vad har jag gjort sen sist? Jo jag har *trummvirvel* skaffat mig ett extrajobb. Ska hädanefter spendera en stor del av min tid på Wesc i Pub-huset. Ska jobba idag faktiskt. Jag har ju levt frilandsliv i mer än ett år nu och det har funkat bra men jag tycker att jag har jobbat för lite. Alla tycker att jag är störd som vill jobba mer, alla tror att jag vill jobba mer för att jag inte klarar mig på frilansjobben men jo, jag har klarat mig jättebra men det är ju kul att jobba! Det känns askul att få lite distans, se nått annat, ha en fast punkt där man vet att "här jobbar jag". Det känns nice att ha i alla fall ett jobb där man inte bara är på besök. Men redan i morgon ska jag tillbaka till MTV så no worries liksom, jag har inte slutat klippa. Redigeringen kommer fortfarande ta mest tid, men som sagt, skönt med lite distans ibland.

Sen har jag varit på kalas, i fredags med Jonna och gänget (grattis igen babe!) och i lördags var jag på White Room med Maja, Julia och Erika. Jo alltså, jag skrev inte fel, jag var på White Room. Ha ha ha! Alltså, inga fel på den kvällen, sällskapet var ju i toppklass och jag träffade Alex där inne så det var en trevlig överraskning. Men, Stureplan? Alltså, är det bara jag som inte fattar grejen? Och White Room? Ett vitt rum. Kul idé liksom! För min del kan jag inte förstå vad det är folk köar för men jag är väl bara efterbliven i utelivsdelen av hjärnan. Jag säger bara festival! Där snackar vi riktig fest!

Jag och Robin avslutade veckan med en tokläskig film med det sjukaste slutet jag varit med om så nu tittar jag på Vakna med the Voice så jag slipper tänka på filmen. Vågar typ inte sova fast det är jätteljust ute. Varför lär jag mig aldrig? Jaja, lite frukost kanske?

RSS 2.0