GALD PÅSKJag har gjort ett påskris! Det ser så vårigt ut med solen som lyser genom fjädrar och tulpaner. Och min fina nya påsktupp! Tänk att det faktiskt blev vår till slut, det kändes ju som att det skulle vara vinter för alltid... Nu måste jag gå ut i solen! ♥ ♥ ♥

MÅNDAG


Dagen efter...

Var ute med Amanda, Frida, Anna A, Anna W och Lisa i lördags. Vi hade en helkväll med förfest i Hornstull (Madonna och Samantha Fox, Spice Girls var med på ett hörn. Spice up your life!) och sen drog vi vidare till Ambassadeur för att dansa till Hoffmaestro som skulle DJa. Dom såg vi dock inte mycket av men kvällen var ändå i toppklass med mycket dans och glada miner. Sen mötte jag upp Robin som tydligen hade fått lite för mycket innanför västen.. hehe! Han var ute med nyfunna vänner från backen och dom verkade också haft en helkväll (helrör?) Igår träffade jag Kim och Mari så min tvättid fick flytta på sig, gick upp kvart över sex imorse istället för att hinna med det. Nu ska jag snart gå ner på stan och fixa lite saker innan det blir jobb på WeSC. Samma i morgon, onsdag och torsdag bjuder på MTV och på fredag åker jag äntligen hem! Ska bli så skönt att bara vara ledig i några dagar!

BACK ON TRACK


Vad har hänt?
Fredag - WeSC
Lördag - Teamwork
Söndag - WeSC
Måndag - klippte klart videon med Bingo och lämnade över till efterbearbetningen
Tisdag - Ledig. Jag vet, helt sjukt. Robin och jag hade en hel dag tillsammans, mysigt!!
Onsdag - WeSC, planeringsmöte, inslagsklippning
Idag - Möte, läkarbesök, hang out på PUB

Full vecka som vanligt. Crazyness. I helgen kommer fina Frida och fina Amanda och hälsar på! Då ska jag äntligen försöka vara ledig lite!

UPPDATERING AV DET LÄNGRE SLAGET


Så, då var jag här igen efter ungefär en vecka. Härligt! Jag beundrar mina vänner som skriver typ två blogginlägg om dagen, hur hinner ni? Bloggare som har det som jobb har jag inget till övers för, gud så simpelt och snacka om att man är lat om man inte uppdaterar när det är det enda man har att tänka på men ni andra, som har jobb och hem och jag vet inte vad och ändå skriver ni massa saker med bilder och grejer, BRA JOBBAT! Tänker väl främst på Frida som typ har skrivit något nytt varje gång man går in och kollar (flera gånger per dag). Du är grym!

Tillbaka till mig. När jag skriver blogg nowdays så måste jag typ ta fram almanackan om jag ska minnas något av det jag gjort. Mitt huvud snurrar liksom runt och skakar om hjärnan dagligen så allt är bara ett virr varr. Nu är det ju kanske inte jordens undergång om jag glömmer skriva nån detalj men ändå. Jag får också panik om jag inte hittar almanackan i väskan på en gång (håller ut max 5 sec innan jag målar upp skräckscenarion) Jag tror faktiskt hellre jag tappar plånboken än almanackan alltså. Jag är ju sjukt omodern och har inte en kalender i min ajfån eller nått annat ballt, jag har en liten bok med daterade papper där man för hand kan anteckna vad som är på gång. (Kände mig tvungen att förklara utförligt, ungefär som när jag fick förklara för en unge för länge sen att det fanns kasettband innan cd-skivan. Då blev det stora ögon) Allt jag ska göra står i min lilla bok och eftersom jag har typ sjuttielva jobb så är det ju rätt nice att veta var man ska vara nästa dag och liksom slippa springa runt och fundera på det.

Så vad har hänt sen sist? Bingo Rimér ringde och hade hört att jag var en hejare på att klippa så i lördags var jag på inspelning med honom och i måndags och tisdags klippte jag resultatet. Han blev nöjd och skickade fina tacksamma sms så det var roligt. I går var jag på MTV och gjorde NickTips, alltid lika kul att vara där även om det saknas lite (mycket) folk i huset. Sen åkte jag hem till Mari på städfest, Kim var också med och det bjöds på en härlig modevisning med det senaste som kommit med bud (post) ända från Sydafrika. Är lite avundsjuk på Mari som redan har sommarens party-outfit kirrad men jag kanske kan få bytlåna nån kväll mot min väska eller nått. Återkommer med resultatet. Idag skulle jag egentligen varit på Teamwork men Lotta (producenten) var sjuk idag så vi försöker flytta det till i morgon (när jag både ska jobba på WeSC och börja efterbearbeta resultatet av måndagens och tisdagens jobb). Har jag tur kan någon annan ta WeSC-passet mot att jag kanske jobbar lite på lördag (när jag egentligen ska på snowboardtävling) och efterbearbetet kanske vi kan starta upp idag, får ringa Bingo och höra vad planen är.

En gång var det en bloggerska som skrev att hon inte förstod hur människor orkade med sina dagar om dom inte fick sova 12 timmar om dygnet. HAHAHA på den säger jag bara. Welcome to reality lillen. 12 timmar är jävla lyx och bortskämda småtjejer som aldrig behövt göra nånting i hela sitt liv dom ska bara stänga sina små munnar. Men jag är inte bitter, jag har ju världens roligaste jobb, jag behöver inte sova 12 timmar förrän jag är 65, om ens då. Hörs om en vecka om inte förr och ni som har orkat läsa allt det här, ni har antingen väldigt lite att göra eller så är ni genuint intresserade av mig. Jag hoppas självklart på det sistnämnda! Lots of Love!!!

Ps. Snart är det sommar!!!

HEJ IGEN LOVERS


BACK ON TRACK. Eller? Är sjukt trött. Vi var på WeSC-invigningen igår och lattjade. Det var kul men som vanligt var vi dödens trötta så vi stannade bara två timmar. Har varit ledig ca två dagar dom senaste fyra veckorna. Det är nice! Ska sitta på psyket sen och räkna mina cash. Så vad har hänt? Jag och Robin har firat ett år! Vi firade med en dag på stan bara vi två helt lediga, lunch och fönstershopping. Och så fick jag en ny Tomas Sabo-berlock. Fick välja själv så jag tog en med ett hjärta och en nyckel. Jag har filmat för MTV och det innebar att jag fick träffa Tokio Hotel. Å WAOOOW säger jag på den. Dom var superheta. Nu kanske inte jag tyckte det riktigt men jag får väl lita på övriga experter som var närvarande. I morgon ska jag på musikvideoinspelning. Sen ska jag klippa den på måndag och tisdag, det kommer vara ett jobb som tar ca 24 timmar av dygnet. Jag längtar lite tills det är färdigt samtidigt som jag ser fram emot utmaningen. Utmattningen? Tror jag ska vara ledig lite snart, vore skönt att sola lite! I början av april kanske, om vi har tur. Nu är det dags att dra på sig finkläderna och sticka till WeSC. Sen blir det tacos hos MaPa. I morgon måste jag gå upp klockan fem. Jippikajey!

RSS 2.0