HAPPY HALLOWEEN


Bild som Frida B tog på mig 2006

Har hängt ute hos min kusin på Tyresö hela dagen. Vi har tänt ljus på grav och ätit middag. Mysigt! Blir ingen utekväll för mig, ska vara hemma och se på SATC istället. Jag är så jävla rolig liksom! Nä, men jag orkar faktiskt inte. Men till er som är ute, hoppas ni har en galen kväll!

COLLAGE



Här var jag och Anders och dansade igår. Var dock lite mer folk. Haha! Vi hade en rolig kväll trots att jag glömde mina smycken hemma, åkte på fel tunnelbana och trots att vi missade bussen, twice. Men när vi väl var där var det kalaskul! Älskar innergården på Collage, det är så mysigt. Lite synd dock att alla är 15 där. Hehe... Vakten kände igen mitt efternamn så vi fick gå in gratis fast vi inte stod på listan. *Starquality* Inte. Han kände tydligen mina kusiner. Man är ju inte Kissie precis. Hahaha! Men tack Anders, jag hade askul!

HERE WE GO AGAIN


Ser ut som festen på den här bilden. Eller döden.

Alex tycker jag lägger upp för mycket bilder på mig själv här. Därför jag la upp den på mig och Robin sist. Som alibi. Liksom "Nähä det är inte alls bara bilder på mig". Är för övrigt skitstolt över den bilden eftersom det är första gången vi kysser varandra. Hur många har det på bild? Särskilt som vår första träff bestod av att jag gick fram och frågade om vi skulle hångla. Vi kände inte varandra. Eh alltså, det är inte nån av oss som tar kortet. Skärpning liksom.

Nu ska jag hem till Anders. Har som ni ser klätt ut mig till Halloween. Är hon i familjen Addams.

FREDAG


Ska hem till Anders och käka taco-chips snart. Sen blir det kalas på Stureplan. Eller Strand. Vi har inte bestämt än men det visar sig! Saknar redan min kille som är kvar hemma i Dalarna. Fy vad drygt. Jag har ju liksom alltid varit ett fan av distansförhållande men nu börjar det bli jobbigt. Vill sova bredvid dig jämt!


THE KING



Å vilken fantastisk film! Vilken glädje! Jag grät flera gånger. Det är sorgligaste var att se hur roligt han tyckte att det var...


och sen vet man att han är död. Oh MJ, I love you!

MJ HERE WE COME



Sådär. Fortsätter på temat med b-boys kläder. Praktiskt att slippa slita på sina egna!

GANGSTA



Robin tycker att jag bör byta om innan bion. Han säger att jag har tandkrämsfläckar på t-shirten, som för övrigt är hans. (t-shirten då, inte fläckarna..) Fattar inget, är ju skitcool. Har ju till och med fått till rätta flaget på nagellacket? Jaja, är väl bara att slänga på sig nått annat då, nu när man ska ut och representera...

THIS IS IT



Köpte precis biljetter till MJs film. Jag vet, alla snackar om att han mådde skit och att filmen bara är ytterligare ett sätt att tjäna pengar på honom efter hans död men jag kan inte låta bli. Dom riktiga fansen säger att dom hellre vill ha honom alive än live och det är ju sant men ändå, fan vad coolt det kommer bli!

Hade helst velat se filmen på en stor biograf hemma i Sthlm men eftersom jag fortfarande är hos Robin så får jag se den här. Tänker se den igen i Sthlm sen ändå. På ett sätt längtar jag hem, inte från Robin men jag längtar lite efter stan och min lägenhet. Men eftersom jag inte jobbar just nu vet jag ju att jag kommer längta bort igen så fort jag kommer dit... Nackdelen med frilans är ju att man är ledig mycket och det tröttnar man på rätt fort. Jag vill mycket hellre göra något!

Frukost kanske?

GLADIS



Har hängt på stan med lillebror & pappa idag. Jag köpte inget, Axel köpte en bil. Alltså en riktig bil, en Cadillac. Fick provåka, blev avundsjuk! Galet fin bil, är glad för din skull lillebror!

Sen har jag krattat löv också. Är sjukt produktiv känner jag. Börjar verkligen längta efter att jobba igen. Jag är en sån som tycker det är tråkigt att vara ledig, det är nog bara för att jag älskar mitt yrke!

Robin har kommit hem, han sitter och spelar gitarr och nyss mimade han till Oasis. Vi träffades ju på en Oasis-spelning som alla vet. Verkligen tur att jag vågade gå fram till honom!

READY STEADY GO



Sådärja! Har tagit på mig lite nytt smink för att fira att det är tisdag. Har b-friends kläder på mig. Hoppas han inte läser det här, har inte frågat om lov...

TRÖTT



Ligger i sängen och halvsover. Robin gick kvart i sju för att jobba så nu är jag själv här hemma. Ska ringa min bror och kolla om han tänker komma hit idag. Det var snack om det igår. Ska försöka få Robin att komma hem och äta lunch sen tror jag. Saknar ju honom!

MÅNDAG



Sitter här i gårdagens smink. Så fort jag sover hos Robin så slarvar jag med sminket. Inte för att jag inte vågar visa mig utan (haha kanske undermedvetet?) utan för att jag inte orkar tvätta bort det. Men nu har jag kommit på världens bästa grej, jag bara målade på ny mascara över den gamla och drog på lite nytt rouge. HAHA! Kan tänka mig att hudterapeuten som jag köpt alla dyra remover-produkter av skulle grina om hon såg mig.

Ser ni min fina nya väska och mina nya fina handskar? Jag älskar skinngrejer! Passar perfekt till min skinnjacka och mina skinnstövlar. *ytlig*

En grej bara, brukar tänka på att alla säger att det är för jävligt med äkta päls men sen bryr sig ingen om att dom har äkta skinnjackor. För att inte tala om alla sneakers, vad fan tror folk att skinnskor är gjorda av? Dubbelmoral 2000. Sen kan jag däremot inte förstå hur vissa förespråkare menar att det är lika bra att köpa pälsen om den redan är gjord, eftersom djuret redan har dött. Jag menar vad fan, hört talas om tillgång och efterfrågan? Om ingen köper stannar ju tillverkningen. Blir förbannad. Tänker dock inte ta ställning, folk får väl göra som dom vill.

Snart kommer Axel och Ida, dom är också i Dalarna och hälsar på. Mysigt!

FRAMME



Robin gav mig änglavingar när jag kom hit! Jag blev så glad! Han sa att det var det enda som fattades förra veckan när jag tog hand om honom efter operationen och var hans lilla ängel. Gullunge!

Var bara tvungen att visa den fina berlocken. Sen lekte vi med photobooth!
Ha en fin kväll!

HOMECOMING QUEEN



Är glad! Sitter och väntar på MaPa. Ska åka med hem till Dalarna och träffa min lilla Robin! Har på mig min Green Day-tröja som lillebror köpte till mig! Har varit ute på stan och kollat lite. Köpte fina handskar och ett skin till datorn. Så nu slipper jag repa den när jag släpar runt den överallt! Nöjd!

Fick höra nått konstigt i helgen. Eller i alla fall tyckte jag att det var lite udda. Jag undrar lite vad jag gjort för fel, men som vanligt kommer jag bara vänta ut det hela. Jag är inte den som vill inte bråka i onödan...

<3



Pratar med mitt hjärta i telefonen. Har hängt på stan med Amanda och gänget hela dagen. Mötte upp Maja vid fyra för lite fika som följdes av bio som följdes av middag. Sen drog Äli och Gurra till Caféet och vi andra drog hem. Tack för rolig dag och kväll finaste vännerna! Önskar att alla bodde här jämt!

FRIDAY NIGHT



Nu sticker jag till Maja. Sen blir det Strand. Och FEST!

OFF WE GO



Sådärja! Dags att dra iväg mot Söder. Ska möta upp MaPa och åka ut till min gamla morbror och hälsa på. Har inte träffat honom på jättelänge! Är mysigt att Mamma och Pappa är här så jag kan umgås lite med dom nu när jag är ledig!

Orkar inte sminka mig. Måste ju ändå göra om det sen då, måste ju liksom duscha innan jag ska gå på fest. Är en ny grej jag har börjat med. Känns fräscht på nått sätt.

Hej hej!

TRÈS BIEN


Här är min MJ-bok som jag skröt om tidigare idag.


Har varit på stan hela dagen med mamma. Har inhandlat nya stövlar, en halsduk, underkläder och en assnygg väska som jag lånade ut till mamma på en gång. Hon är nämligen ute med sina gamla kompisar så jag tyckte att hon skulle ha väskan och vara riktigt fin. Jag ska ha den imorgon på Roger och Majas tatueringsfest.

Efter shoppingrundan med mamma, som avslutades på NK med lite fikande, så träffade jag pappa och vi tog bussen till Bistro Paname och åt beuf bourguignon och champagnesorbet. Trevlig dag! Gillar mina nya fina saker men mest gillar jag min fina mamma och pappa! Ska avsluta med lite SATC tror jag. Ett glas mjölk till det.

TIME TO SHOP



Ska ge mig ut på stan nu i Robins superstora kofta och min fina halsduk. Ska möta mamma vid NK och fika lite tror jag. Ska inte jobba den här veckan så det är skönt men samtidigt älskar jag ju att jobba så det känns ju lite tråkigt också.

Pratade precis med Robin som har varit på återbesök med sina ögon och tydligen blev till och med läkaren förvånad över att det såg så pass bra ut! Himla skönt att höra! Nu blev den här dagen toppen!

Har köpt en fin bok om MJ också som ligger och väntar på mig på mitt bord. Visar den sen, förstår att alla dör av nyfikenhet. Haha! Nej just ja, ingen bloggbitterhet! Mot NK!

ANOTHER WEEK



Känner att jag kanske inte uppdaterar så ofta som jag borde men det finns ju faktiskt sjukt mycket andra bloggar att läsa så jag hoppas dom få läsare jag har sysselsätter sig med annat när jag inte uppdaterar. Jag känner mig faktiskt lite stressad av alla bloggar. Man matas liksom med andras perfekta liv och glömmer lite bort att leva sitt eget? I alla fall känns det så för mig.

Jag läser bloggar nästan slaviskt. Inte för att jag tycker att det är så intressant alla gånger utan för att jag är fascinerad av fenomenet att 18-åringar (15-åringar?) tjänar 100 000-tals kronor i månaden på andras avundsjuka. Eller det kanske bara är jag som är en bitter gammal kärring? Alla andra kids (jo, för alla som läser utom jag lär ju vara folk under 17?) kanske verkligen genuint älskar dessa bloggare och på riktigt tycker att det är kul att det gå så bra för dom? Nu låter jag riktigt elak, jag vet, men jag tycker det är så sjukt stressande att försöka få sitt eget liv att verka lika perfekt.

Det bästa jag vet är att kliva av tåget i Borlänge, bli hämtad av Robin och veta att vi har hela helgen framför oss. Eller när jag går ner till centralen och hämtar honom. Det låter ju liksom inte lika glamouröst som det alla andra håller på med men jag tror jag ska sluta bry mig.

Har varit i Borlänge sen i fredags, åkte hem nu bara för att det kommer hantverkare hit i morgon, annars hade jag kunnat stanna hur länge som helst. Jag har varit med Robin i Gävle för han har opererat sina ögon. Efter det har vi spenderat dagarna i sängen och jag har läst högt ur Slash självbiografi medan ögonen har läkt. Supermysigt!

Missförstå mig inte med klagandet på min blogg-avundsjuka. Jag älskar mitt liv! Jag älskar att gå in genom dörrarna på MTV (eller vilket prodbolag/tv-kanal jag än jobbar på för stunden) och veta att jag ska få göra det jag tycker bäst om hela dagen, jag älskar att komma hem till min lägenhet och se hur fint jag har det och jag älskar att jag har hela staden precis utanför dörren. Men mest älskar jag ju Robin, och då spelar ju vilka fester man går på eller hur många par skor man har råd att köpa faktiskt ingen roll. Så jag slutar bry mig nu. Nu ska jag bara leva för mig.

Vi fikade i Gävle, jag vilade lite, dom hade en jukebox och
Robin trodde inte att jag såg när han försökte äta upp min bakelse...

LOVE


Vilken rubrik jag fick till där. Sjukt nöjd! Den säger liksom allt jag vill förmedla. Eh.. Okej, nu till själva grejen då. Jag delar verkligen Jonnas intresse för fjortisbloggarnas kärleksliv. Läste nyss i en random blogg hur en tjej utförligt förklarade sin kärlek och hon beskrev ingående hur jobbigt det var när man inte fick ses på flera dagar. Längre ner fortsatte hon med att tacka för den bästa månaden (MÅNADEN?!) i hennes liv.

Det är ju verkligen fantastiskt det där, att dom är så kära. Hon skrev också att det kändes så bra för hon hade aldrig trott att hon skulle våga älska igen. Hon var 18 år. Alltså, det här är kvalitetsläsning ända in i hjärtat, man kan liksom inte sluta le.

Fast jag är ju lika fånig när det gäller dig så jag ska väl bara hålla käften.

Nu blir det Sex and the City tror jag. Ska inte vara på MTV fören klockan ett i morgon så jag kan ha marathon med gott samvete!

HEMMAFRU


(Här har liksom hälften redan smält. Fatta hur mycket det var!)

Håller som sagt på att frosta av frysen. Har precis suttit med min hårtork och smält lite. Känner sån makt liksom, lilla isen bara dör. Moahaha! Eh? Skoja bara.

Har dykt upp ett frågetecken här i min huslighet. Ska man spara lite is så det liksom är fryskallt i facket eller ska allt bort? Har googlat men fattar inte riktigt. Ringde min man men han visste inte heller.
Han: Men varför tror du att jag kan sånt här?
Jag: Du är ju kille?
Han: Jaha, kan man sånt då?
Kände att jämställdheten inte kommit så långt här i mitt hushåll. Så fort något är kopplat till ett vägguttag så måste jag rådfråga en man om hur det egentligen funkar. Eller inte när det gäller att klippa i för sig. Då är det jag som är King of the Castle. Men det här med frys, nä, det verkar svårt!

Ps. Vet ni hur man gör? Ice eller no ice?

UPDATE



Sådär ja! Dags att uppdatera. Har ju inte delat med mig av mitt galet spännande liv på typ fem dagar så jag fattar att mina tio läsare har saknat mig. Läste nyss att Kenza köpt en lägenhet för 1,8 mille. Är ju bara att gratulera! Jag hör av mig när det är min tur.

Helgen spenderades med min världsbästa fina kille! Vi hade hemmamys på fredagen och på lördagen gav vi oss ut på stan i jakt på en skinnjacka. Robin hittade en för 3000 spänn som han köpte så nu får han inte köpa nått mer det här året. Men den var värd det, sjukt snygg! Lillebror mötte upp oss på Odenplan så han var också med.

På kvällen stack vi tre till Simona som hade Brillfest (alla hade glasögon) och givetvis var det fotbollskväll! Tyvärr förlorade vi ju men vi var ändå vinnare då festen var sjukt kul! Jag fick mer än tillräckligt under västen (klänningen) och hittade många nya vänner. Tyvärr minns jag inte exakt vad som sas men jag skrattade mycket så jag ser det som en lyckad kväll! Kul att träffa Simona, Kim och Karin igen. Gamla Voicegänget liksom!

Söndagen spenderades i sängen och sen på kvällen vankades det Green Day med Lillebror så det piggade upp. Sjukt galet bra show. Älskade varje sekund. Bror var också nöjd! (Bjuder på dubbelhakan, brukar köra på det när jag är glad!)

Måndag spenderades på MTV för jobb och sen på kvällen blev det middag med lillebror och kusin Ryan. Jättekul att ses, var ju typ två år sedan. Skönt att ha honom i Sverige, iallafall för ett litet tag! 

Tisdag bjöd på mer MTV, ända till 23.30 faktiskt eftersom vår reklamfilms-inspelning drog ut som fan på tiden. Men vi fick ju middag och allting så det var ju helt okej ändå! Och Anna blev glad för att jag var kvar och hjälpte till men vad fan, man ställer ju upp för laget liksom! Får väl se om jag ångrar min medverkan sen, fick ju vara framför kameran den här gången. Det finns ju en anledning varför jag valt att jobba bakom liksom men det gick säkert bra! 

Idag har jag sovit hela dagen men klockan tre begav jag mig ut för att fika med Robins mamma Helena som var i stan. Trevligt! Vi drack Chailatte på Espresso House och pratade om massa olika saker. Sen kom Robins pappa så vi gick och köpte en gryta i en affär och sen gick dom till hotellet och jag gick hem. Håller på att frosta av min frys nu. Jag menar, det är ju lill-lördag! Klackarna i taket likzom! 
Lillebror på besök: Alltså, din kyllampa lyser inte för det är så mycket is här.
Jag: Eh a jag vet, frostar aldrig av det där. 
Lillebror: Du vet att den kan gå sönder då va? 
Jag: ? 
Tur att man är vuxen och vet hur man sköter ett boende liksom (som jag för övrigt skröt om för Helena, min vuxna sida alltså, tycker inte frysen räknas riktigt...) 

Har även skaffat riktigt internet. Surfade till 03.30 igår bara för att det gick så snabbt. Slutade när jag för andra gången klickade runt på expressen.se. Jag menar, nån måtta får det vara. 

Har köpt vindruvor. Ska äta det nu. Tack till alla som läst så här långt. Ni är fab! 
Puss!

SATC




Är hemma idag och fixar lite. Läser och svarar på mail och städar upp lite. Sov hemma hos min lilla Jonna inatt eftersom jag inte vågade gå hem. Lånade SATC-boxen av henne så om jag ska vara ärlig blir det väl inte så jättemycket gjort här. Man fastnar ju lätt i "bara ett avsnitt till"-tänket. Hade tänkt laga middag till Robin men jag tror det blir pizza. Ska gå och köpa vin så jag iallafall har ansträngt mig lite...

Har fixat min ipod förresten. Den dog för några månader sen så häromdagen gick jag till Apple-butiken.
Macsnille i butiken: Jaha, har du provat att starta om den?
Jag: ? Eh ja självklart. Den är sönder.
Han: Här. Jag ska prova.
(Trixar lite och verkar duktig)
Han: Ne, den är sönder. Jag försökte reboota den men det gick inte.
jag: Nähä, aja tack ändå.
På vägen ut försöker jag själv "reboota" dvs bara starta om hela skiten själv som jag redan visst hur man gjorde. Då ser jag att han har låst den så det är därför det bara är helt svart. Jag låser upp, startar om och voila: funkar pefekt!
Jag: Alltså, du hade inte låst upp den. Den funkar nu.
Han: Eh ooookej. Hehe hmmmm. (Önskar försvinna genom jorden)
Om jag någon gång vill sluta redigera så ska jag söka jobb på Apple-Store. Verkar helt klart överkvalificerad.

FEZTLIGT



Har varit på middag hos Anders. Det var indisk mat och thailändsk öl. En ny favorit måste jag säga. Lägger bara upp bilden på mig själv här i bloggen även om Anders gjorde en väldigt fin bildserie på sin blogg... Vägrar länka pga den sexistiska vinklingen. Hehe! Maja var också där men vill man se bild på henne får man även då besöka Anders istället.

Nu ska jag kolla på alla tv-program som går på nätterna. Brukar vara kvalitet av sällan skådat slag. 2 1/2 men till exempel. Älskart!

Har fått tinitus i ett öra efter lördagens vilda fest. Då vet man att det var en lyckad utekväll liksom. Det susar hemtrevligt nu. Här behövs inga snäckor för att kunna lyssna på havet kan man säga.

Saknar min Lonerider som ligger hemma hos sig och sover. Önskar att du var här och kramades istället.



TÅGFEST



På tåget hem till Sthlm satt en asrolig unge och skrek.
Unge: Bruäääärp!
Tant mittemot: Jaha, vad var det där?
Unge (stolt): Så rapar en apa!
Tant: Jaha, det var en liten apa det.
Unge: BRUÄÄÄÄÄÄÄÄRRRPPP!!!!
Tant: Mmmm den var ju lite större den...

HAHAHA! Så jävla kul. Skrattade seriöst ihjäl mig. Fick lov att ringa Amanda och berätta. När ungen sen skulle gå av kröp hon in där man ställer bagaget och skrek över hela vagnen: KOLLA MAMMA JAG ÄR EN RESVÄSKA!
Man ba: Mimimi lilla gulleunge då! Längtar tills jag får en egen skrikapa. Fatta vad mycket alla måste garva åt sina kids 24/7. Skulle dö varje dag.

Frågade Robin varför han inte skriver i sin lonerider-blogg men han sa att det inte går att uppdatera när han har en ryggsäck på ryggen dygnet runt. Han menade att jag är lite klängig. Fattar noll, är ju bara kärleksfull?

LEDIG


Har varit hemma hos Robin hela helgen. Drog direkt efter jobbet i fredags för att fira hans födelsedag. GRATTIS ÄLSKLING! Vi firade med pitabröd, Idol, paketöppning och mys.

I lördags (skrev först öldags, stämmde ju också rätt bra...) drog jag hem till byn för att leka med mina barndomsvänner! Robin körde all-in-fest med grabbarna så det var lika bra att köra girls night out istället. Hade askul! Tequilan gav mig sen en trevlig söndag. Hehe... Vi kollade på film hela dagen.

Är fortfarande hos Robin. Jobbar hemifrån kan man säga... Väntar på lite telefonsamtal och sover ikapp lite. Skönt! Planerar att åka hem till Sthlm imorgon bitti. Ses då!

Vi såg Remeber the Titans. Älskar den!

RSS 2.0