PAUS


Tränar kampsport tors - sön.
Återkommer!


MAJA + F12


 

Maja och jag körde fest på bästa sätt i lägenheten med rosé och partymusic. (Maja körde en ensam förfest med mobilen ett tag också så Johanna fick vara med.) Sen drog vi till F12 där det var modevisning. Trappan var catwalk och det var så trångt så det nästan blev svårt att se kläderna. Ett 20-tal fotografer nedanför och helt fantastisk kläder. Kära vän Oscar Gränse visade plagg ur sin kollektion. Jag tror han kommer kunna bli något. Och det tycker jag inte för att jag känner honom utan för att han (och en till tjej) var dom enda som visade kläder man verkligen kan bära privat. Nog för att hon med folieplaggen hade fantasi men det kändes lite svårburet... Tog tyvärr inte med mig kameran så det var ju synd, får ta igen det nästa gång!

  

Hade min svarta klänning som tröja, älsklingsshortsen från WESC och mina killerheels.


PHOTOSHOOT


   

Leker med kameran medan jag väntar på Gino. Ska lätt ha den här baddräkten nästa gång jag ska gå ut. Är ju assnyggt med baddräkt, jeansshorts och klackar. Måste bara bli lite varmt först. Var är sommaren? Det är faktiskt juli! 

LEKSAND


Igår var det grillfest ute på gården hemma hos Amanda och Frida. Egentligen skulle jag ju åkt hem till Sthlm redan i torsdags men nu fick jag ytterligare en anledning att stanna i Dalarna. Det var sommaridyll på riktigt för Tomas Ledin spelade live några hundra meter bort också. Nu kanske han inte är den bästa artisten egentligen men det kändes lite som att vi var med i Pripps Blå-reklamen...


  
  

ÅRETS SPELNING


Hittade en gammal bild från när jag och Fiola var på Oasis. Självklart så är Håkans spelning på P&L det bästa jag sett so far det här året men Oasis är ändå årets spelning för han som står i den gråa mössan precis bakom ryggen på mig med ansiktet mot scenen, det är Robin. Och bilden är tagen minuterna innan jag vänder mig om och börjar prata med honom. 


BORLÄNGE


Tog en paus från dom andra och åkte hem hem till Robin. Passade på att ta massa bilder eftersom vi antagligen inte kommer ses på tre veckor. Jag fick skynda mig lite för han var inte särskilt tålmodig som modell... 

  
   

 

SOMMAR I DALARNA


  
  
  

Åkte till Dalarna för att träffa Lillebror några dagar innan han skulle tillbaka till Somalia för att fånga fler pirater. Han hade med sig sin flickvän och sin bästa kompis hem och vi har ätit sjurätters-middag ute på restaurang, festat med barndomskompisar på Rättviks nattklubb och badat hemma i poolen dom få minuter som det inte regnade. Jag saknar redan min lilla bror!


RSS 2.0