KISSIE

Läser om Kissies och hennes silikonbröst. Hon ber om hjälp med om hon kanske valt för stora och kommentarsfältet är fullt med tjejer som berättar om deras operationer och hur mycket dom la in etc. Alltså, är det ingen som har sina riktiga bröst längre? Måste sluta läsa bloggar som skrivs av folk utan verklighetsuppfattning, annars blir man väl likadan själv.

SÖTNOS



Jag saknar min fina kille nu. Har ju inte fått pussa på honom på fem dagar. Men snart... <3 <3 <3

TRYSIL



Drog hem i tisdags och hängde med MaPa. Tidigt på onsdagmorgonen packade vi bilen och for till bästa Lillebror i Trysil! När vi kom dit åkte brädan på och mamma och pappa fick hämta ut skidor i uthyrningen och sen bar det av upp i backen. För MaPa som inte stått på ett par skidor på sisådär fem år var det lite utav en seger. Sen fick dom bo på Radisson SAS i en svit som Lillebror bjöd på. Det går bra för vissa men det är det väl unnat! Jag bodde hemma hos bror med flickvän och kompis i deras fina lägenhet. På lördagen väntade överraskningarnas dag som bjöd på både det ena och det andra innan den avslutades i lägenheten med finmiddag som Lillebror lagat till, han är ju kock liksom. På fredagen styrde vi kosan hemåt men det blev ingen lång visit innan jag drog på premiär med Amanda i Rättvik. Och vilken premiär! Röd matta och allt. Inte ofta man ser det på Wasa Bio. Skidfilm stod på schemat och den var så bra så jag köpte den och när vi landade i Amandas soffa i Leksand så såg vi hela filmen en gång till. Jag har tänkt mycket nu när jag har vart borta på min minisemester. Jag vill ju vara en sån där cool tjej som bloggar och är bra på internet och data och ni vet. Men när jag är på sånna där ställen som Trysil och när jag ser sånna där filmer som Hands Up som vi såg igår, då vill jag bara flytta upp på ett berg, åka bräda och skita i alla moderna prylar. Jag vill säsongsjobba i en bar och bara bry mig om liftkort, snötillgång och valla. Jag älskar liksom mitt jobb som jag gör nu men om jag kunde komma på ett sätt att kombinera det här så vore det ju fan ultimat. Producera snowboardfilm i Alperna? Någon? I morgon bär det av hem till Sthlm igen, men brädan åker med. Nån snöfläck ska jag väl hitta!

FIXAR'N


Haha, jag älskar ju Avatar men det här var ju jävligt kul ändå.

Hemma från jobbet, måste diska, handla och laga mat innan lille Rob kommer hem. Han är ju som ni vet hemmafrun i det här förhållandet, trots att han jobbar, eftersom han alltid fixar allt. Men idag ska jag fixa! Något säger mig att jag kommer fastna här framför alla bloggar istället men jag ska göra mitt bästa för att slita mig...

HELG-RAPPORT


Fredagen bjöd ju på träning som sagt, Robin höll traditionen uppe och jag gick därifrån med ännu en fläskläpp. Nä inte riktigt så illa men man kan ju säga att jag lärt mig att man ska hålla ihop armarna framför ansiktet när man sparras... Sen blev det förfest hos Maja med Let´s Dance, inte lika aktivt tittande som förra gången dock. Senare drog vi till Strand och lyssnade på blåsorkester, typ. Rolig kväll och sen kom lördagen då vi mötte upp samma gäng för lite Snabba Cash. Boken är klart bättre men filmen var helt okej! Sen blev det öl på otippat ställe där det bjöds både på vimmelbilder och karaoke. Idag har vi varit på bio igen, förhandsvisningen av Det regnar köttbullar, jag och Robin och mina fd barnflicksbarn! Ville nästan inte gå hem när vi skulle skiljas, gick och vände mig om efter dom flera gånger när vi lämnat dom vid bussen. Gullungar! Sen gick jag och Rob till Jensens och åt middag och nu är helgen slut och i morgon ska jag ut till Teamwork igen!

STAR WARS N*RD ♥



Hasselhoff har fått sällskap, ett par Adidas Star Wars-Edition har flyttat hem till oss. Jag tror att lägenheten snart är helt anpassad för nått slags Star Wars Convetion, vart man än vänder sig så är det böcker, gubbar och t-shirtar. Men jag gillar det!

Snart ska vi bege oss till gymmet, ikväll är det kalas så vi måste träna bort ölen i förväg... Vi har inte matchande träningsoutfits än, men det kommer. Hehe he he...

TRÅKIG VÄNTAN


Sitter och väntar på uppdateringar om ett jobb jag håller på med. På ett sätt är det skönt att gå hemma och fixa med saker medan jag väntar på mail men samtidigt är det stressande, jag vill ju sätta igång och jobba! Men jag får väl info snart om vad som behöver göras hoppas jag.

Igår var vi som sagt ute med Robins föräldrar, trevlig middag och sen asbra bio. Alltså Avatar är verkligen min bästa film nu. Den är så himla fin! JA, storyn är tunn, den är lång bla bla bla men djupet i bilderna, musiken och alla smarta "dolda" budskap är ju det som gör hela grejen. L-O-V-E som Michael skulle ha sagt.

Robin är på Arlanda och kramar på sin brorsa som kommer hem från Thailand idag. Jag saknar honom nästan innan han går utanför dörren. Jag antar att det är sånt som går över efter ett tag. Alla har sagt att man ska ge samboskapet typ två månader, det är först då man vet hur det verkligen känns. Jag får återkomma med resultat... Just nu är jag bara käääär!

UPDATE


Har fått order att uppdatera så det är väl bara att sätta igång! Igår var jag ute med mina fina vänner Maja, Anders och Johanna, vi hade trevligt med lokalt barhäng och öl, på en tisdag! Jajjamän! Robin var hemma och spelade lite gitarr, det är ju bra att ge varandra space som Anders sa och skrattade eftersom vi bor i en garderob. Idag gick jag upp med tuppen, dvs Robin, fast jag hade tänkt ta sovmorgon. Gjorde morgondagens jobb redan då och nu är jag klar och har skickat iväg det på kvalitetskontroll, har jag tur så duger det perfekt! Nu ska jag samla ihop vår tvätt och ge mig ut på mission. Tänkte att något kan jag ju göra i hushållet eftersom Robin faktiskt både lagar mat och diskar varje dag, jo det är sant, jag har fått ett hembiträde. Nu vet jag inte om han gör det av eget intresse eller för att han vet att det inte blir nått av annars men ändå... Jag är tacksam vilket som! Hoppas alla har en fin dag, ikväll kommer Robins föräldrar (det är Helena som vill att jag ska uppdatera hehe) och vi ska äta middag och se på Avatar 3D. Jag har redan sett den men det gör man ju gärna om, det kan vara den bästa film jag sett! Hej hopp nu blire tvätt!

JOBBA LITE


Trodde jag skulle vara på MTV idag men jag har hängt på Teamwork i två dagar nu istället. Mysigt att vara här igen, det var länge sen! Är så härligt att sitta här ute i skogen och kul att få träffa alla fina hundar och människor!

Såg nu att man inte får gå på Grammis som privatperson längre, jag älskar ju liksom Grammis. Fan vad trist! Jag köpte till och med en biljett och gick dit förra gången. Jag är inte så intresserad av fancy dinner och allt det där, även om sånt alltid är kul, utan det är mer galan, dvs prisutdelningen, som jag gillar. Jaja, vad är väl en bal på slottet... Haha! Kommer aldrig glömma Grammis-08 när jag var repstatist och fick en Grammis för bästa rockgrupp av Mikkey Dee. Jävla synd att jag inte fick behålla den liksom...

FRISKA VILJOR



Den här bilden sammanfattar kvällen rätt bra! Johanna är fotograf och bandet och det fina sällskapet tog fram det bästa i oss alla! Debaser levererade massor av klassiker på dansgolvet och jag vaknade kl ett idag, sjukt nöjd och glad!

Frågade Robin nyss om inte han kunde skaffa långt hår.
Fick svaret: "Jaha, hur fan då, ska jag skaffa hårförlängning eller?" Man ba: Ne men du kan ju sluta raka av dig håret när det blir två cm långt?

Som dom sambos vi är så köpte vi gymkort igår och givetvis var vi tvugna att prova på en gång. Vi hängde där i två timmar och hann med en hel del. Bland annat skulle Robin visa en kickspark när jag höll en mits vilket resulterade i att jag flög bakåt med armar och ben rakt utåt. Började grina av chocken som den mes jag är men sen började man ju garva när man tänkte på hur det såg ut. Har dödens träningsvärk idag och Ikea som vi tänkte åka till får se sig besegrat av soffan!

OMDÖME


Jaha, Let's Dance avklarat. Jag vet inte om det var så mycket att hänga i julgranen? Gudrun var som väntat härlig och Elin verkar ju ha en rätt rolig personlighet men det var ju helt klart Willy som tog hem storslammet när det gäller underhållning. HA HA HA! Herre. Gud. Jag tyckte Agneta Sjödin dansade finast. Så det var mitt omdöme.

För att betygsätta kvällen i stort så var det 5 av 5 måste jag säga! Möttes av ett medley av tacosåser och sen blev det godis, chips, öl och spel! Först ett roligt ritspel där man gissade grejer och sen storfavoriten hockeyspel. Jag blir en vilde när jag får leka med det. Har ingen koordination överhuvudtaget, bara satsar mitt hårdaste och hoppas på det bästa. Precis som med allt annat jag gör då iof....

Go'natt!

HAR HÄSTAR TUMNAGLAR?


Det är så mycket man inte vet alltså, tack för internet liksom!

Kom precis hem till min man och om ett par timmar ska vi bege oss till Liljeholmen för tacos och Let's Dance. Jag hade ingen aning om att det började idag men tydligen är det något man bör titta på. Jag kommer heja på Elin Kling, håller fast vid mitt argument om att hon är grym på klackarna!

Samboskapet flyter på bra hittills. Vi har nu avklarat dag tre snart och ingen är ihjälslagen. Haha som att jag skulle avslöja i bloggen om någon var det, då är jag ju given misstänkt. Man är väl inte dum. Nu drar Robin igång med Wonderwall på sin gitarr, antar att det är en romantisk gest som ska ta mig tillbaka till när vi träffades där i Globen. Fast nu kom helt plötsligt en annan låt mitt i, jag kanske precis missade kvällens chans till romantik. Typiskt!

SAMBO



Nu är han här och hans saker också. Fina Robin! Tråkigt att ett porträtt av David Hasselhoff ingick bland hans käraste ägodelar men man får ju uppenbarligen offra sig. Hans böcker står i bokhyllan nu också, eller alltså, dom är ju blandade med mina. Ni kan ju försöka gissa vems som är vems?

ÅRETS BÄSTA KÖP



Äntligen en tröja som säger allt jag vill att den ska säga. Tack GT! Nu ska jag äta mackor och dricka mjölk. I morgon blir jag sambo! Iiiiiih vad läskigt! Eller, mysigt menar jag!

CSI


Kom hem från Avatar (världens kanske grymmaste film, loved it!) och möttes av CSI. Så jävla äckligt. Det var glas överallt i lägenheten. Det tog mig ett tag att komma på vad det var men till slut fattade jag. Det var glaskupolen i taklampan (som är utan lampa och därför aldrig används) som hade kraschat ner i golvet. Och gått i miljoner bitar. Så det sög ju tänkte jag men sånt är livet. Kollade upp för att komma på varför den hade lossnat och då ser jag att den människan som bodde här före mig har fäst den med kirurgtejp. Alltså va? Fucking jävla sårtejp?! Lampan sitter exakt framför spisen så om det här hade hänt när jag hade lagat mat så hade det blivit CSI på riktigt för då hade jag dött. Hittade glasbitar som var spetsade i parketten. Fy fan! Men filmen var ju iallafall bra, alltid något!

TANKAR FRÅN EN LÄGENHET


Kära granne som tycker att det är en bra ide att spika upp tvåhundrasjuttifjorton tavlor på en och samma eftermiddag, till dig säger jag: it's not. Och du andra granne som passar på att öva operaarior i typ trehundrasextiarton timmar säger jag: inte heller så jävla bright.

Alltså, varför bor jag i ett dårhus? Och kommer Robin verkligen vilja bo här när han upptäcker att väggarna är byggda av papier-maché? (Alltså, stavade liksom rätt på det där! Helt sjukt! Googlade såklart efteråt för att inte framstå som ordblind men det var rätt. Ska gå och ansöka om Nobelpriset nu.)

PASSA DIG


Häromdagen visade jag upp mig i mitt nya fina Sonia Rykiel-nattlinne. Robin var inte så imponerad.
Jag: Jaha, gillar du det eller?
Robin: Nja... Inte så jättemycket...
Jag: Nähä? Vadårå?
Robin: Du ser tjock ut.

Man ba va? Vill du sova i trapphuset eller?


tjock?

NYÅR 09


Johan och Mickis bjöd in till fest i sin fina lägenhet! Det var oxfilé, champagne och chokladtårtor på menyn. Ricko festade till det med att bryta foten, något som hann läka lagom till Robin skulle smälla av sin feta nyårsraket. Efter fyrverkerier och skålande fortsatte festen i samma fina stil innan vi tackade för oss. Tack till Mickis och Johan för fin fest och tack till alla roliga människor som var där för att vi fick fira nyår med er!

RSS 2.0