GET THE MESSAGE


Jag ligger med datorn på magen och Robin gick nyss iväg och pratade telefon. Så här lät det när han kom tillbaka:
"Det var hon Kinsa. Hon frågade om vi skulle bli ihop!"
Jag kanske ska sluta läsa bloggar nu och pussa lite på min man, han verkar missnöjd...

HEMVÄNDARE



Vi hade en liten hemvändarfest på pizzerian i morse. Älskar jul när man får träffa massa folk man inte sett på länge! Det är verkligen det bästa med att komma hem, att alla andra också gör det!

JULDAG I DALARNA



Juldagen firades med syskonen Sörlin, mina favoriter, först hemma hos mig, sen hemma hos Martina och till sist på bästa byns nattklubb! Vi hade ju time of our life så det var lyckat! Snart ska jag se på Stjärnorna på slottet med MaPa och precis nu sitter Robin i en bil på väg hit! Fint värre! Dalarna ♥

JUL I MITT HUS



TISDAG


Äntligen! Jag har väntat på den här dagen i tre veckor typ! Å vad jag längtar hem! Nu ska jag bara fixa det sista innan jag sätter mig på tåget hem till min kärlek! Och sen hem till familjen i kväll! Den här sista veckan har jag verkligen hunnit med så mycket kul! Var hos Ligisterna igår, sjukt roligt att se dom igen. Clas föreslog matlag en gång om året och sen frysa in skiten så man slipper laga mat varje dag. Jag tipsade om köttfärssås och spaghetti som rätten för 2010.


Så här ser jag ut när jag inte fått leka med Robin på länge. Gråtfest. Haha!

STENBRA



Fan vilken klockren dagbok jag skrev på lunar alltså! Jag hade sån koll på vad livet gick ut på!

ASKUL


Igår var jag hos Mari på julfest (har, som alltid, inga bilder). Hon hade verkligen ordnat det supermysigt med glögg och pepparkakor, hyacinter och paradisask! Och sen julmusik på det! Vid tio drog vi ut allihopa, vi gick till "Ett ställe" (jo det heter så) på Södermalm som var helt galet. Det var precis som att gå ut hemma haha! Vi hade jättekul! Jag gick hem kvart i tre. jag vaknade nu. Har ju massor att fixa med innan jag åker hem så det var ju kanske lite dumt att sova bort hela dagen men äh, jag hinner!

Läser i Blondinbellas dagbok (hahahah varför skrev jag det? Blogg menar jag!) att hon är i San Francisco. Jag saknar det faktiskt när jag ser bilderna! Inte att bo där, no no, men att gå upp på taket på morgonen och se Golden Gate och Alcatraz och lilla fina Sausalito skymta i fjärran är ju rätt oslagbart.

Nä, nu får jag ta tag i mig själv! Frukost!

LOOKIN' BACK


Jag har tagit det ett steg längre. Nu läser jag Lunardagboken. 2002-2007. Herre. Gud. Ska man skratta eller gråta? Snacka om att man trodde att man var lite bättre än vad man var. Men det var kanske tur. Och det tror man väl egentligen fortfarande. Försöker hitta musiken jag lyssnade på då på Spotify. Men den finns inte såklart, det var väl hela grejen just då egentligen. Allt var så sjukt alternativt. Tänk om jag hade kunnat se då hur jag skulle bli sen? Jag tror på något sätt att jag hade blivit besviken. Jag trodde nog ändå att jag alltid skulle ha målade tårar och stjärnor under ögonen. Ibland kan man ju sakna det där, inte hur man var men hur man såg på sig själv. Oövervinnerlig.

FRIDAY IM IN LOVE


Fin dag idag! Hängde på MTV hela dagen, gjorde klart allt jag skulle lagom tills fredagsölen ställdes fram. Sen hade vi fest ett tag innan vi drog till Pet Sounds. Det är många som slutar nu och det är tråkigt. För mig är det kanske lite lättare än för dom andra, eftersom jag är frilans och bara där ibland, men jag kommer sakna dom ändå. När vi hade kalasat klart drog jag till nästa happening, hockeyturnering hos Maja. Med riktigt bordshockeyspel! Jag blev hyfsat taggad och ganska aggressiv i mitt spel. Sköt så hårt en gång att en spelare flög iväg, ja alltså inte pucken utan spelaren! Crazy. Nu sitter jag här och väntar på att min man som är på krogen ska ringa och säga godnatt, i morgon blir det sovmorgon och glöggkalas!

JULEN E HÄR!



Fick julkort av fina Frida idag! Blev superglad!! En liten ängel och en chokladbit låg det i mitt! När Frida bodde i NY så skickade hon ett brev till mig på alla hjärtans dag som var superlångt och skrivet med miniliten stil, det satte jag upp på väggen (alla hemliga saker stod på baksidan, supersmart!) som en prydnad för det var så fint! Ska sätta upp julkortet nu också! :)

Själv har jag bara skickat julkort till mina kunder, dvs typ Baluba, Teamwork, MTV etc. Tycker det är så svårt att skicka till vänner för alla bor typ på c/o adresser som jag inte kan. Får bli mission till nästa år, att ta reda på var alla vänner bor!

Har varit hos kidsen också med en julblomma och lite MTV-prylar. Mysigt att se dom igen! Gulleungar! Nu skulle jag väl egentligen stå framför spegeln och fixa mig för The Voice X-Mas Party på Cafe Opera som jag så flashigt blivit inbjuden till trots att jag inte jobbar där längre, men hur gärna jag än skulle vilja träffa alla fina människor så tror jag inte att jag orkar släpa mig ut i snön. Ska nog vara hemma och laga middag och sova lite istället, får ta mig upp till kontoret och hälsa på en annan gång. Och jag har ändå fått mina vänner att flytta på hockeyspelsturneringen för att jag inte kunde idag eftersom jag skulle på fest... Men vi ska ha den i morgon istället! Men innan dess blir det jobb och sen barrunda med produktionsavdelningen!

Och nu mat!

SJUK VÄRLD



Hittade det här på aftonbladet.se. Alltså, va?! Idol-kalas? Smink och styling? Fy fan vilken rutten barndom att gå på ett sånt kalas. När jag och min bror fyllde år ordnade mamma och pappa jättestora kalas med massor av aktiviteter, men det var alltid hemma på gården och dom fixade allt själv. Och vi behövde aldrig "sminkas och stylas" för att få vara med.

Dags att sova, MTV imorgon!

LIFE GOES ON


Jag lyssnar på Shoreline och läser gamla blogginlägg. Alltså, verkligen superjättegamla i den gamla bloggen. Dom inläggen från 2007 och 2008. Läser om glädjen på Medieskolan, läser om lyckan när jag började på Voice, läser om när jag åkte ensam från hela kanalen och rapporterade från Hultsfred, läser om sorgen när vi alla var tvungna att sluta, läser om när jag producerade den första musikvideon, läser om jobben på Baluba, jobben på Ligistfilm, jobben på Teamwork, jobben på Easy HD. Det finns så mycket att läsa och allt är bara så himla fint att kunna tänka tillbaka på. Det är nog därför jag bloggar ändå, eller därför jag skriver överhuvudtaget i alla fall. Det var så mycket jag ville göra där runt årsskiftet 07/08 och nu har jag gjort nästan allt jag drömde om. Jag skapar nya drömmar hela tiden, vill nå nya höjder. Jag läser alla inlägg från september 08 och jag ler åt min egen sorg, min egen uppgivenhet, hur jag trodde att livet var slut. Men det var inte slut, det var bara början. Tänk om man hade kunnat tro på klyschan man blev matad med som liten, att allt löser sig? Nej jag vet, allt löser sig inte alltid, men när man har det som allra värst, som allra svartast, så kan man ju faktiskt bara ta sig upp. Det tröstar lite att tänka så. Jag önskar att mina drömmar fortsätter att komma till mig och att jag fortsätter förstå hur jag ska kunna fånga dom. Det är mitt nyårslöfte, jag vill fortsätta fånga alla mina drömmar och jag vill aldrig sluta hitta nya.

VINDEN


Ska gå upp på vinden snart och plocka ner snowboardkläderna. Alltså, hatar vinden! Så sjukt läskigt! Det borde finnas nån i varje hus som bara var till för att följa med upp på vinden (och ner i tvättstugan) som man kunde ringa när man ville ha sällskap. Men med tanke på alla äckliga människor som finns så är det ju rätt tydligt vilka snuskiga gubbar som skulle söka dom jobben... Typiskt! Så fort jag kommer på en grym ide så är det nått som förstör! Kom på en superide för ett tag sen att alla borde ha små microchips inopererade så om nån försvann eller blev kidnappad så skulle polisen hitta den direkt och inte död i ett dike en månad senare. Men naturligtvis måste man tänka på alla psykon som är ute efter andra som skulle missbruka den här toppentjänsten för att kolla exakt var deras ex/span/random tjej dom sett på ica var så dom kunde mörda henne. Åååå hatar alla psykon alltså! Varför kan inte alla bara vara normala?! Fast om alla var det så skulle ju ingen kidnappas och då behövdes ju inte microchipsen i alla fall. Vilken jävla fail. Ser ni vad alla dom här moment 22 gör med min uppfinnarhjärna. Man tappar ju liksom skaparlusten helt. BU! Var var jag? Jo just ja, vinden! Om jag inte uppdaterat inom en timme så kan ni gå upp och leta efter mig där. Tyvärr får ni klara er utan microchips.

JULSTÄMNING



Kolla vilken härlig syn! Massor av snö!!! Hörde precis att kusinerna har satt igång snökanonerna ute i backen och jag har pratat med fina vänner som har haft lite problem och nu fick jag höra att allt har löst sig till det bästa! Gud vilken bra start på dagen! Nu ska jag ge mig ut i vintervädret och posta julkort!

LIKE EXPECTED

Yes nu är jag fullbokad resten av veckan. Känns ju galet bra att ha fullt upp tills det är dags att ta sig hem till julfirandet! Som det ser ut nu blir det ett besök hos Ligisterna imorgon och sen blir det MTV torsdag och fredag. Sen blir det glöggfest på lördag och på söndag packar jag min kappsäck och drar tror jag!

Just det, ni som läser minns råttorna på soptunnan? Jag läste precis i bostadsrättstidningen att råttor kan ta sig upp ur toaletten, att det inte är en myt. Man ba, FRESH! Ett sätt att undvika invasion var att stänga toalocket. Det gör jag ju iof alltid men jag tror jag satsar på eltejp runt hela jävla stolen innan jag åker. Alltså, råttor?! Fan vad äckligt!!!

SJÄLVFÖRSVAR



Just ja, alla på WESC-festen fick ju masker vid ingången som föreställde kända aktivister. Här är min. HAHAHA! Inget man vill möta i en mörk gränd precis. Ska ha den i väskan och ta på mig varje gång jag går hem från krogen, tvivlar på att någon försöker nått då...

HÄRLIG ÄR JORDEN


Finaste delen av finaste versen i finaste jullåten:
Tidevarv komma, tidevarv försvinna,
släkten följa släktens gång.

Alltså, längtar till julafton hela tiden. Skickade precis hem min snowboard i bilen med mamma och pappa. Längtar så himla mycket efter att åka upp till Dalarna och fira jul! Träffa gamla kompisar på juldagen, åka bräda, mysa med familjen, mysa med Robin... Å vad jag längtar! Julkänslan blev ju helt kalas nu när snön äntligen kom till Stockholm!

MÅNDAGMORGON

WESC-festen var grym. Timbuk och Millencolin och masker och tutor och... det var verkligen ett riktigt födelsedagskalas! Var ju som sagt inbjuden ensam så det var ju lite segt ett tag men sen träffar man ju alltid folk, både sånna man känner och inte känner så det blev helt okej ändå! Grattis WESC på 10-årsdagen! (Tog som vanligt inga bilder. Är sjukt dålig på sånt, föredrar att uppleva mina utekvällar på plats istället för genom kameran nästa dag.)

Igår var jag först på glöggfest hos mamma och pappa eftersom pappa fyller år, det var kul att träffa släkten! Sen gick vi upp till Sofia Kyrka och kollade på Lucia-tåget där. Sjukt fint med julspel och grejer. Och små små änglar som sjöng så fint, gullungar! Vi har varit där på Lucia sen jag var liten, kul med traditioner. Sen mötte vi upp lite andra släktingar och åt middag. Mellan restaurangen och kyrkan träffade vi mammas och pappas gamla vän Bosse. Han är helt otrolig! Han är typ 70 och nu var han på väg på en spelning med ett band han gillade. Gladare människa får man ju leta efter, man blir liksom helt upplyft bara av att se honom. Han startade Stockholms Jazzfestival och så drev han Mosebacke under många år. Vissa människor har verkligen fattat vad livet går ut på!

Det märks att det är måndag. Veckans första jobb har ramlat in. Idag har jag inget jobb så det är väl bäst att passa på och städa och sånt där, man vet ju aldrig, har jag tur blir jag upp uppbokad hela veckan!

Robin har köpt Sonisphere-biljetter. Å vad kul vi ska ha! Sen måste jag köpa P&L-biljetter så fort dom släpps! Sen är liksom min sommar klar... Festival ♥ ♥ ♥

WESC



Nu ska jag gå och köpa mat. Sen ska jag ta mig till caféet och gå på fest. So it seems i alla fall. Vi får väl se. Min inbjudan sa kom ensam, undrar vad det betyder?

OUTFIT (MODÄBLÖGG)



Alltså ser psyksjuk ut på alla kort. Alla som håller på och fotar sin outfit hela dagarna, tar dom typ 100 kort och sen ägnar dom 10 timmar åt retusch eller? Jag tar typ två kort, väljer det minst fula och sen drar jag upp exponeringen tills jag typ har frätt ut mina ansiktsdrag. Hahahaha! Funkar ju klockrent. Skulle inte bli kvitt den psyksjuka looken även om jag fotade hela dagen.

Ska möta upp Alex snart, vi ska fixa lite grejer på stan! GU VA SPÄNNANDE! Alltså, det här med blogg, är inte det lite 07? Jag bara undrar, eftersom alla (alltså på riktigt ALLA) som är typ mellan 10 och 25 har en blogg så undrar jag bara vem är det som sitter och läser? Och för vem är det man skriver? Jag har alltid hävdat att jag skriver för min egen skull men vad fan come on? Då skulle jag ju lika gärna kunna skriva vanlig hederlig dagbok och gömma den under madrassen.

FRUKOST


Ett glas mjölk till det!
Ni ba: Va?
Jag ba: Mmmmm!

*gillar kiwi*

FLASHIG HATT



Varsegoa, bjuder på bild av mig själv i min nya mössa. Givetvis gjord av utrotningshotad isbjörn slaktad på bästa sändningstid. Skoja, de e fuskpäls såklart.

Har varit hemma hos Robin på tvådagars pusskalas! Ville aldrig åka hem. Nu sitter jag här i min ensamhet och sippar på ett glas mjölk. Lyx och flärd! Men om max tolv dagar ses vi igen, hoppas på tie. Då ska vi byta julkappar och mysa! Har varit på annat mys med Amanda idag. Vi hängde även lite hos Frida och hennes lilla fishund Pajas. Han slickade i min näsa och ville typ aldrig sluta gapa när jag kom. Amanda tyckte att jag hetsade honom, han blev liksom hetsad av min existens. Efter typ 20 min lugnade han ner sig och la sig till ro som en liten bebis i min famn. Amandas kommentar: Pajas är så lugn och bra! Man ba: AAAA precis, aslugn! Nerå, han e så gullig så! Vi tog med honom hem på tårtkalas, tyvärr verkar han ju gilla Henke bäst för när han kom hem blev vi andra väldigt ointressanta. Det var iallafall kul att ses en liten stund (både Frida och Amanda! Och Henke å Pajas såklart...)! Det blir ju inte så ofta. Är ju liksom busy woman när jag är i Dalarna hehehe...

Ska väl sova nu så jag orkar med min superspännande dag i morgon. Ska träffa alla Nobelprisvinnare och diskutera outfits. Skoja bara. Men jag ska i alla fall hem till Maja på Idol-fest! Bara det är ju väl värt att vänta på!

Gonatt små skatter!

HEMMAFRU

Har precis bakat en kaka här hemma hos Robin! Nu ska jag sätta igång och jobba lite, skjuter upp det hela tiden. Har liksom till och med bakat för att slippa börja, kors i taket. Nä jag ska inte klippa något, ska fixa lite med en hemsida. Eftersom mina skills är lite begränsade där så drar jag mig för att börja, fast jag vet att det är kul när jag väl är igång...

Snart kommer min kille hem från jobbet (Å VAD MYSIGT!!!!!) så nu måste jag städa undan mitt julbakande lite.. PUSS PUSS!

TAKE ME HOME


Dagen har redan bjudit på en trevlig överraskning! Nu längtar jag tills klockan slår fyra och jag får åka till Paradise City... Jag ska ha två dagar med mitt hjärta, underbart!

IF STAR WARS WAS ON FACEBOOK


Jag vet att du skrattar Robin! Klicka på bilden för mer!

Är sjukt trött. Har blivit så rädd för att sova själv på sista tiden. Inte bra. Spär på det hela med massa avsnitt av Cold Case och CSI. Sen var jag tvungen att kolla på Ullared på Kanal5s hemsida. Jag måse ha något ytligt och totalt ofarligt som senaste intryck, annars tänker jag bara på bortrövade barn och rånmördade balettdansöser (varför handlar CSI typ alltid om det?!) Ullared är iof skrämmande i sig men till slut lyckades jag somna. I natt får jag äntligen sova bredvid Robin igen, då går det nog bättre!

Nä, bäst att sätta igång nu. Har massor jag måste hinna innan vi ska åka!

NYSTART



Har ägnat dagen åt att tvätta. När jag var klar med det tog jag en runda på Söder. Köpte en helt otrolig pälsmössa på Hattbaren. Vit och mjuk och med öronlappar. Tror jag kommer använda den i många år! Nu måste det bara bli lite kallare. Annars blir det svårt...

Köpte lite schampo och sånt också, mitt hår är ju ett skämt. Har alltid använt billiga skitgrejer jämt och sen slängt i en inpackning typ en gång vart femte år. Säger sig ju självt att det inte är så bra. Men nu ska det bli ändring! Se upp modeblöggers, här kommer jag! (Kommer bli skitsnygg av det här schampot nämligen, man kan ta det lite varsomhelst för att ta bort vilket fett som helst, inte bara hårfett) ((Skoja bara, ingen ide du försöker Kissie/Dessie/etc))

Falukorv nu, är ashungrig. Idag har jag ätit två mackor med tomat och en avokado. Tur att det snart är jul, ska äta ihjäl mig!

SUNDAY SUN


Trött som fan! Måste till Skrapan och hämta skit som blev kvar, sen promenad till Stadsmissionen. Jonna och jag ska fixa det, käka nått och handla lite julklappar. Sen ska jag iväg och filma på en teater. Hade hoppats hinna med Majas adventsfika idag men det verkar ju bli svårt. Jag saknar min kille, i övrigt är allt bra!

FET FEST



Nä jag är inte naken.

Kom nyss hem från Backstreet Boys efterfest på Ambassadeur. Kul, dom sjöng inte en enda låt. Nick hälsade på alla en gång, sen gömde dom sig väl. Men jag hade kul ändå! Var massa folk från mtv där så det var kul! Men nu är jag trött och har ont i fötterna! Dagas för sängen, måste orka sälja massa saker i morgon!! Kom förbi vettja! Skrapan it is, ses där!

VÄRLDENS FINASTE BILD



Den bjuder jag på såhär på fredagen!

VINTAGE MARKET



Kom och köp allt som jag har tröttnat på på lördag!!!! Har massa fina saker, hehe!

Blev precis bjuden på Noko-invigningen på PUB i morgon men jag är ju busy och redan uppbokad på fashionshow liksom *viktig* Alltså, BSB spelar på visningen i morgon. Måste ju lätt ägna hela dagen åt att välja kläder liksom! Nä kanske inte. Jag var aldrig så inne på varken BSB eller Spice Girls när jag var liten. Jag hade ett kasettband med Ace of Base som jag brukade lyssna på haha!

Speakin of kassettband, en gång fick jag förklara för en unge vad freestyle var. Man ba: jo du vet, iPod har ju inte alltid funnits?! Ibland tänker jag på att internet inte fanns när jag var barn. CD-skivor fanns ju typ inte heller. Ibland undrar man om man verkligen är född på 80-talet. Jag förstår att kids of today tror att man är typ 40-talist eller nått.

MEMORY LANE



Mina gamla balettskor återfanns under vindsröjningen. Det trodde ni inte, att jag har varit en prima ballerina... Vet inte hur prima jag var iof. Jag var väl typ sex år eller kanske ännu mindre när jag dansade balett. Dom rosa sidenbanden har mamma sytt fast. Riktiga ballerinor har ju som bekant skor som är snörade upp på vristen. Det ville jag också ha. Så då fick jag det!

BLÄ IGEN


Har köpt korv, ska göra korvstroganoff! Det är min favvomat men jag hoppas jag inte får svinis av min stroganöff? (Kanske ska börja med dagens ordvits här i bloggen? Min pappa lyssnar på det inslaget på Radio Dalarna. Men så är han ju från Göteborg också...) Anyways, hatar ju som alla vet att laga mat. Om jag känner mig själv rätt kommer jag typ aldrig orka börja.

Ringde nyss till Robin och skrek i hans öra att jag saknade honom. Han lekte med sin kompis så jag kände mig som en sån där jobbig flickvän som bara tjatar. Är ju inte så. Kanske ska börja med det med? Nä.

Matlag nu. Har tänt ljus och satt på julmusik. Har köpt massa julklappar idag också och när Joonie var här sist så hittade jag mitt paketlack från förra året så snart blir det paketverkstad! Jo, jag lackar faktiskt paketen på riktigt, jag älskar det! Har en liten stämpel som jag stämplar i lacket med som det står God Jul på också. ÄR JU PLANETENS MYSIGASTE MÄNNISKA LIKSOM!

Ska på modevisning med Maja imorgon och kolla när Julia catwalkar. Hoppas vi får champagne och front row. Skulle ju kännas very Sex And The City måste jag säga!

SHOPPINGBLOGGEN 2.0



Gav mig ut på lite shopping efter jobbet. Dagens bästa köp är helt klart Håkan H:s dvd. Jävlar vad jag grinade på P&L när Håkan gick där på slutet och sa att "det här är nog sista gången vi ses på ett tag". Det var så sorgligt! Som tur var möttes vi bara några månade senare, Håkan och jag. Men jag hade nog grinat lika mycket ändå, även fast jag hade vetat vad som skulle komma. Ska förbereda mig mentalt, sen ska jag se den, tillsammans med en förpackning näsdukar tror jag.

Köpte andra grejer med! På HM HOME. Är en skön känsla när jag köper två handdukar istället för en för att Robin ska ha en sen när han bor här. Jag har bara en av varje färg på handdukarna annars. Nu har jag börjat med två. Mys! Köpte en badrumsmatta också. Allt är så sjukt billigt där. IKEA borde se upp, bara ett tips Anders...

Sist men inte minst har jag köpt galet mycket senap. Den är visst slut i hela Dalarna. Klart man ställer upp liksom!

WINTER



Så här såg det ut på gatan utanför häromdagen. Världens finaste himmel. Som jag sagt tidigare är jag ett skämt som fotograf men jag hoppas ni ändå kan ana vad jag försökte fånga...

VINDSVÅNING



Idag har den här bruden varit här och hjälpt mig att rensa på vinden inför Skrapan Vintage Market som vi ska stå och kränga grejer på i helgen! Bjöd på hemlagad mat som tack för hjälpen. Eller det var Billy som hade lagat, jag värmde.

Gick ut med soporna samtidigt som jag följde Jonna ut. Det verkade som att det var fler som hade sophäng inplanerat för det var inte mindre än två feta råttor på plats också, en på tunnan och en inuti. LOVELY! Skrek som en get och stackars grannkillen fick skrapa upp resterna av mig med tröstande ord. Ryser när jag tänker på det. Råttor! BLÄ!

Ska duscha nu och sen sova så jag orkar upp i morgon. Ska bli kul att träffa alla igen, som vanligt. Även fast jag är på MTV typ en gång i veckan så är jag inte där tillräckligt ofta känns det som. Min dröm är att få gå dit varje dag och få göra det jag älskar mest. Ibland saknar jag verkligen Voice fast det gått så lång tid och fast jag tycker frilanslivet är hur kul som helst. Men det var något speciellt med det där stället, faktiskt.

Min andra dröm dog lite idag och jag är ledsen för det. Jätteledsen faktiskt, men så är det. Jag letar vidare.

TIME TO GO



Fick bli en photobooth-bild fast Robin hatar dom. Han tycker jag ser "konstig" ut när jag använder det. Jag tar det som en komplimang, haha!

Nu är jag iallafall redo att dra till Söder och fixa lite. Kl fem ska jag träffa Anton och kl sex ska jag träffa Jonna, eller iallafall bestämma var och när vi ska ses. Det blir vindsstädning idag ändå. Som Jonna sa förut "Du och jag vi är sånna där som får plats med hur mycket som helst på en dag". Kanske det, Jonna är helt klart det, jag kan när jag vill. Idag har jag hittills bara hunnit äta frukost.

Drömmen lever fortfarande. Håll tummarna för mig!

JULFINT



Har tänt min nya ljuslykta med änglavingar. Ska värma lite glögg snart och äta lite frukost. Sen ska jag nog gå hela vägen till Söder och så ska jag ringa Anton och kolla om vi kan fika idag istället.

Jag vakar vid telefonen som en hök. Jag hade den verkligaste drömmen inatt, det var ren lycka! Sen vaknade jag.

WORKOHOLIC



Ska jobba på MTV onsdag och torsdag. Egentligen skulle jag och Jonna rensat på min vind i morgon. Plus att jag har bokat in att fika med Anton. Men så är det, det är bara att böja sig för marknadens begär... Nä, jag älskar ju att jobba! Känns alltid så mycket bättre att ha en ledig dag när man vet att det snart är jobb igen! Så nu är jag glad igen Robin! (Så fort jag inte jobbar en dag så blir jag sur som fan, får grava abstinensbesvär på en gång...)

Och jag håller mina tummar stenhårt! Igår vann jag femti spänn på en Trisslott, är det ett gott tecken?

RSS 2.0