747


Så där, nu har jag ju en hyfsad uppdatering av juli att se tillbaka på. Bra jobbat! Senaste tillskottet bland sommarupplevelserna stod Kent för igår. Långholmsparken med Anders, Jennie, Sarah & Johanna. Emil var där med en vän också, honom hade jag inte sett på flera år. Roligt! Dom var bra, inte grymma, men bra. "Mannen i den vita hatten" skickade mig sex år tillbaka i tiden när första ackordet togs. Det var det bästa på hela spelningen, då kände jag att Kent är mitt band. Jag har inte känt så på många år, och det känns som det kommer dröja tills jag känner så igen, om det nånsin händer. Men där och då var det fint!


Innan spelningen körde vi lite festival i gräset.


Det bästa som finns är ju att omge sig med glada människor. Och givetvis den eviga kärleken, eller vad säger du Jocke?

Göteborgslek


Mina finaste vänner från Göteborg var här i tisdags och spelade på Gröna Lund. Jag missade spelningen men fick update via sms att den var grym. Tack för det Anders! Mötte istället upp dom efteråt och med i turnébussen var även Kleerup och guidade oss genom stockholmsnatten. Vi landade till slut i en bar som luktade klor, Niels sa att vi hade hamnat i Thailand. Det låg ju nära till hands att tro det i värmen... Underbara sommar!


Har inga bilder från kvällen så det får bli en gammal från en av alla grymma kvällar i Göteborg istället. Här är Niels på scen, sen blev det svartklubb och sen blev det efterfest i världens finaste lägenhet. När man är med Niels har man aldrig tråkigt!

Mastiff


Hem till stan igen för WeSC-jobb och uppstart på Mastiff. Jag klipper på den svenska versionen av Jersey Shore, typ. Vet inte hur jag annars ska förklara. Får ju inte säga så mycket men jag kan säga att det här vill ni inte missa... Herre. Gud.

Jag och Robin hinner nästan aldrig ses längre på grund av våra jobb. Därför har vi börjat dejta. Eller jag låtsas det, Robin fattar nog inte riktigt det här med att stanna och mysa och kolla utsikt när man är ute med bilen för att typ hämta tvätten. Men han är ju så snäll och fin så han ställer upp så en annan ska bli glader. Här dejtar vi på Fjällgatan, Robin ser kär ut men egentligen låtsaspussas han bara. Ni vet, med hopsnörd mun. Han brukar säga att han inte får ge mig för mycket uppmärksamhet, jag blir så lätt kaxig då tycker han.


Sen skulle vi ta kort på varandra tyckte jag.


Känns som att Robin inte tog sin uppgift på allvar riktigt...


Hopp-fest


Sen blev det ilfart tillbaka till stan för häng på MTV och Milford innan vi drog hem igen, till Peace & Love. Det har jag redan skrivit om men jag antar att jag kan bjuda på en bild i alla fall:


Jay-Z var det bästa av allt. Utan undantag, sorry Robyn, sorry Kent, sorry Joey. Ni var också bra, men Jay var bäst.

Sen tillbaka till MTV och sen tillbaka hem lika fort igen, tror jag var i stan typ två dagar innan abstinensen kom krypande och jag stack hem till Rättvik igen. Solade, badade, körde all in-semester på fyra dagar. Självklart med bästaste Amanda!


Vi försökte få till en hoppbild, som alla andra coola bloggare. Det gick sådär. Men vi hann i alla fall spela in ett avsnitt av den vita stenen. Alltid något!


Long time...


Snart en månad sen jag postade något här. Samma visa varje år, juli blir utan, det finns liksom roligare saker att göra. Och följden blir ju att det där roliga man vill gå tillbaka och läsa om, det var också det man inte brydde sig att skriva ner. Men jag gör ett försök! Jag och Rob åkte till Dalarna och firade midsommar. Först såg det ut såhär:


Sen blev det lite mer såhär:


Sjukt trevlig, precis som förra året. Älskar vår midsommartradition, längtar redan tills det är dags igen!

Peace & LoveHar varit på festival. Jay-Z är det bästa jag har sett någonsin. Dansade oavbrutet i dom två timmarna som spelningen varade. Tropisk värme i jeansshorts och bikini klockan 02.00, smaka på den sommarkänslan!

Förresten, folk som skriver haha helt omotiverat i sina bloggar utan att först ha skrivit något skämtsamt? Exempel: "åt precis frukost, haha!" Man ba .....?

RSS 2.0