UPPDATERING AV DET LÄNGRE SLAGET


Så, då var jag här igen efter ungefär en vecka. Härligt! Jag beundrar mina vänner som skriver typ två blogginlägg om dagen, hur hinner ni? Bloggare som har det som jobb har jag inget till övers för, gud så simpelt och snacka om att man är lat om man inte uppdaterar när det är det enda man har att tänka på men ni andra, som har jobb och hem och jag vet inte vad och ändå skriver ni massa saker med bilder och grejer, BRA JOBBAT! Tänker väl främst på Frida som typ har skrivit något nytt varje gång man går in och kollar (flera gånger per dag). Du är grym!

Tillbaka till mig. När jag skriver blogg nowdays så måste jag typ ta fram almanackan om jag ska minnas något av det jag gjort. Mitt huvud snurrar liksom runt och skakar om hjärnan dagligen så allt är bara ett virr varr. Nu är det ju kanske inte jordens undergång om jag glömmer skriva nån detalj men ändå. Jag får också panik om jag inte hittar almanackan i väskan på en gång (håller ut max 5 sec innan jag målar upp skräckscenarion) Jag tror faktiskt hellre jag tappar plånboken än almanackan alltså. Jag är ju sjukt omodern och har inte en kalender i min ajfån eller nått annat ballt, jag har en liten bok med daterade papper där man för hand kan anteckna vad som är på gång. (Kände mig tvungen att förklara utförligt, ungefär som när jag fick förklara för en unge för länge sen att det fanns kasettband innan cd-skivan. Då blev det stora ögon) Allt jag ska göra står i min lilla bok och eftersom jag har typ sjuttielva jobb så är det ju rätt nice att veta var man ska vara nästa dag och liksom slippa springa runt och fundera på det.

Så vad har hänt sen sist? Bingo Rimér ringde och hade hört att jag var en hejare på att klippa så i lördags var jag på inspelning med honom och i måndags och tisdags klippte jag resultatet. Han blev nöjd och skickade fina tacksamma sms så det var roligt. I går var jag på MTV och gjorde NickTips, alltid lika kul att vara där även om det saknas lite (mycket) folk i huset. Sen åkte jag hem till Mari på städfest, Kim var också med och det bjöds på en härlig modevisning med det senaste som kommit med bud (post) ända från Sydafrika. Är lite avundsjuk på Mari som redan har sommarens party-outfit kirrad men jag kanske kan få bytlåna nån kväll mot min väska eller nått. Återkommer med resultatet. Idag skulle jag egentligen varit på Teamwork men Lotta (producenten) var sjuk idag så vi försöker flytta det till i morgon (när jag både ska jobba på WeSC och börja efterbearbeta resultatet av måndagens och tisdagens jobb). Har jag tur kan någon annan ta WeSC-passet mot att jag kanske jobbar lite på lördag (när jag egentligen ska på snowboardtävling) och efterbearbetet kanske vi kan starta upp idag, får ringa Bingo och höra vad planen är.

En gång var det en bloggerska som skrev att hon inte förstod hur människor orkade med sina dagar om dom inte fick sova 12 timmar om dygnet. HAHAHA på den säger jag bara. Welcome to reality lillen. 12 timmar är jävla lyx och bortskämda småtjejer som aldrig behövt göra nånting i hela sitt liv dom ska bara stänga sina små munnar. Men jag är inte bitter, jag har ju världens roligaste jobb, jag behöver inte sova 12 timmar förrän jag är 65, om ens då. Hörs om en vecka om inte förr och ni som har orkat läsa allt det här, ni har antingen väldigt lite att göra eller så är ni genuint intresserade av mig. Jag hoppas självklart på det sistnämnda! Lots of Love!!!

Ps. Snart är det sommar!!!

Säg nått!
Postat av: Frida

woho! en uppdatering! trevligt :)

Jaha så du har jobbat med Bingo alltså, spännande. Känner att jag vill höra mer om det. Men snart har vi tid att prata för snart KOMMER VI TILL STOCKHOLM! Ska bli grejt.Tack för att du skriver att jag är grym!

PUSS på dig!

2010-03-18 @ 20:57:51
URL: http://fridajuvasandersson.blogg.se/
Postat av: Jonna

Till och med Kenza som är i Egypten uppdaterar fan oftare än du... skäms!!!

2010-03-24 @ 17:07:46
URL: http://raddalarmaslack.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0