VINDSVÅNING



Idag har den här bruden varit här och hjälpt mig att rensa på vinden inför Skrapan Vintage Market som vi ska stå och kränga grejer på i helgen! Bjöd på hemlagad mat som tack för hjälpen. Eller det var Billy som hade lagat, jag värmde.

Gick ut med soporna samtidigt som jag följde Jonna ut. Det verkade som att det var fler som hade sophäng inplanerat för det var inte mindre än två feta råttor på plats också, en på tunnan och en inuti. LOVELY! Skrek som en get och stackars grannkillen fick skrapa upp resterna av mig med tröstande ord. Ryser när jag tänker på det. Råttor! BLÄ!

Ska duscha nu och sen sova så jag orkar upp i morgon. Ska bli kul att träffa alla igen, som vanligt. Även fast jag är på MTV typ en gång i veckan så är jag inte där tillräckligt ofta känns det som. Min dröm är att få gå dit varje dag och få göra det jag älskar mest. Ibland saknar jag verkligen Voice fast det gått så lång tid och fast jag tycker frilanslivet är hur kul som helst. Men det var något speciellt med det där stället, faktiskt.

Min andra dröm dog lite idag och jag är ledsen för det. Jätteledsen faktiskt, men så är det. Jag letar vidare.

Säg nått!
Postat av: Jonna

de va ett jävla tjat om jobb hela tiden.. chilla bruden, chilla!!



Byw, mmm råttor, vad gott :D

2009-12-02 @ 00:08:33
URL: http://raddalarmaslack.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0